Open Procurement Albania

Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat

Institucioni Prokurues Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat
Nr. Reference REF-78199-08-23-2023
Vlera / Fondi Limit 35 459 428,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 13-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. BOE “ASI-2A CO” Shpk & “2Z KONSTRUKSION” Shpk
2. BOE “LIQENI VII” Shpk & “SARDO” Shpk
3. “BE-IS” Shpk
4. “ED Konstruksion” Shpk
5. BOE “NDËRTIMI” Shpk & “NDREGJONI” Shpk
6. “PEPA GROUP” Shpk
7. BOE “ FLED” Shpk & “Desaret Company” Shpk
8. BOE “AL-MEXWOOD” Shpk & “Beqiri” Shpk
9. “Leon Konstruksion” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ASI-2A CO” sh.p.k -“2Z KONSTRUKSION” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 27 001 270,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-12-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 32401524
  Data e lidhjes se kontrates 29-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates Afati i përfundimit të punimeve do të jetë 4 muaj nga data e lidhjes së kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE FLED Shpk dhe Desaret Company Shpk, per arsye:
  -FLED shpk nuk ka deklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit numrin minimal te punonjesve te disponueshem
  -Desaret Company shpk nuk ka deklaruar punonjes hidroizolues.
  -Desaret Company shpk nuk ploteson kapacitetet e deklaruara ne raport me natyren e punimeve qe ka marre persiper te realizoje referuar marreveshjes se bashkepunimit.
  -Desaret Company shpk nuk ka paraqitur aktin e miratimit te lejes sikunder specifikisht kerkuar ne Kriterin sipas pikes 2.3.9.

  2. PEPA GROUP Shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.7 pasi nuk ka paraqitur punonjes mekanik
  3.BOE NDERTIMI Shpk dhe NDREGJONI Shpk, per arsye:
  -Ndertimi shpk nuk ka deklaruar mjete ne pronesi por ka deklaruar me kontrate qeraje per mjetet
  -Ndregjoni shpk nuk ka deklaruar ne Formularin Permbledhes te vetdeklarimit mjete Eskavator me goma.

  4. ED Konstruksion Shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson numrin e eskavatoreve me goma

  5. Leon Konstruksion Shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin per mjetet eskavator me goma 2 cope
  -Nuk ka deklaruar se disponon punonjes te pajisur me certifikate Pergjegjes per sigurine dhe mbrojtjen e shendetit ne pune

  5. BOE AL MEXWOOD Shpk dhe Beqiri Shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vleren e sigurimit te ofertes
  -Nuk eshte i pajisur me License formimi profesional per te ofruar kurset e trajnimit specialist duralumini.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 1 datë 8 Janar 2024
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ASI-2A CO” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ASI-2A CO” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ASI-2A CO” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ASI-2A CO” sh.p.k viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data