Open Procurement Albania

“Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a.”

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit “Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a.”
Nr. Reference REF-92479-12-29-2023
Vlera / Fondi Limit 1 860 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 03-01-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-01-2024
Data e mbajtjes se tenderit 15-01-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjetë) ditë nga hyrja në fuqi e kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, Neni 98, pika 1/b: Autoriteti ose enti kontraktor anulon procedurën e prokurimit në rastet kur në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures ne Buletinin Nr. 3 datë 22 Janar 2024
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a.

  Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
  Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
  Objekti i Tenderit Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a.
  Nr. Reference REF-89763-12-05-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 860 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 06-12-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-12-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 18-12-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjetë) ditë nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, Neni 98, pika 1/b:
  “1. Autoriteti ose enti kontraktor anulon procedurën e prokurimit në rastet kur:
  b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme;”
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 103 datë 26 Dhjetor 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data