Open Procurement Albania

Zëvendësim i pjesshëm i tubacionit magjistral 6" nga Qendra nr. 17 Drenove deri në Dekantim Usoje

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Zëvendësim i pjesshëm i tubacionit magjistral 6" nga Qendra nr. 17 Drenove deri në Dekantim Usoje
Nr. Reference REF-91395-12-18-2023
Vlera / Fondi Limit 204 015 287,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-12-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-01-2024
Data e mbajtjes se tenderit 03-01-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “SENKA” shpk
2. BOE “START CO” shpk & “NDREGJONI” shpk & “VIBTIS” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “START CO” shpk - “NDREGJONI” shpk - “VIBTIS” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 199 983 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-04-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 239979600
  Data e lidhjes se kontrates 24-04-2024
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “SENKA” shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnjë dokument
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomik “SENKA” shpk, nuk ka paraqitur oferte ekonomike

  Më datë 22.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik VIBTIS shpk dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 22.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të ankesës së operatorit ekonomik “VIBTIS” SHPK
  2. Të pranojë pjesërisht ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “VIBTIS” SHPK
  3. Autoriteti kontraktor te modifikoje dokumentat e procedures se prokurimit

  Më datë 08.03.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor pë vijimin me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit.

  Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 23 datë 7 Maj 2024
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “START CO” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “START CO” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “START CO” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “START CO” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VIBTIS” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VIBTIS” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VIBTIS” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VIBTIS” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Relacion Topografik
  Relacion Gjeologjik
  Projekti Teknik
  Projekti Elektrik
  Grafiku i Punimeve
  Formular Ankimi Vibtis shpk
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data