Open Procurement Albania

Mirëmbajtje dhe Upgrade në Infrastrukturën aktuale të memories dhe procesimit në Data Center primary Site dhe DR Site

Institucioni Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a
Autoritet Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje dhe Upgrade në Infrastrukturën aktuale të memories dhe procesimit në Data Center primary Site dhe DR Site
Nr. Reference REF-02259-04-22-2024
Vlera / Fondi Limit 159 958 375,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 24-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE “INFOTEAM SRL Degë e Shoqërise së Huaj” me NIPT L62405005G dhe “Axians Albania” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INFOTEAM SRL Degë e Shoqërise së Huaj” - “Axians Albania” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 155 790 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj sipas termave te references.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “C.C.S” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka plotësuar kriterin 2.3.3, pasi nuk ka paraqitur Autorizim nga Prodhuesi / Distributori i autorizuar - Nuk ka plotesuar kërkesat për piken 2.3.4 (stafin), pasi nga stafi kerkuar ka paraqitur vetëm një specialist ITIL dhe një Specialist.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFOTEAM SRL Degë e Shoqërise së Huaj” viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFOTEAM SRL Degë e Shoqërise së Huaj” viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFOTEAM SRL Degë e Shoqërise së Huaj” viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFOTEAM SRL Degë e Shoqërise së Huaj” viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Axians Albania” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Axians Albania” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Axians Albania” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Axians Albania” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data