Open Procurement Albania

Sinjalistikë Unaza e madhe

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Sinjalistikë Unaza e madhe
Nr. Reference REF-96694-02-27-2024
Vlera / Fondi Limit 16 662 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-02-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-03-2024
Data e mbajtjes se tenderit 19-03-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “I.D.K- KONSTRUKSION” sh.p.k,
2. “MADEKONST” sh.p.k,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IDK – Konstruksion
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 14 164 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-04-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas kërkesës, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “MADEKONST” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk plotëson pikën 2.1.a, pasi nuk ka paraqitur Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit, sipas shtojcës 8
  -Nuk plotëson pikën 2.1.b, pasi nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës, sipas Shtojcës 3
  -Nuk plotëson pikën 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur dëshmi për furnizimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk ka paraqitur katalogun dhe/ose skedat teknike, të shoqëruara me një përkthim të noterizuar në gjuhën shqipe
  -Nuk ka paraqitur mostrat e materialeve
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data