Open Procurement Albania

Minikontrata 1 Loti 3: “Blerje Poliklorur Alumini 10±0.5 %”

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Minikontrata 1 Loti 3: “Blerje Poliklorur Alumini 10±0.5 %”
Nr. Reference REF-91621-12-19-2023 (Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-12.2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-01-2024
Data e mbajtjes se tenderit 22-01-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. W.Center Sh.p.k
2. Atlantik 3 Sh.p.k
3. Albania Distribution Chemicals Sh.p.k
4. ” 2 AT ” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''2 AT''
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 04-04-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 28440000
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2024
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga data e nënshkrimit të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. Atlantik 3 Sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike dhe dokumentacionin e plotë ligjor e teknik të kërkuar në Shtojcën e DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomik Atlantik 3 Sh.p.k, nuk ka paraqitur oferte ekonomike

  Më datë 21.12.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Albania Distribution Chemicals” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumenteve të procedurës së prokurimit

  Më datë 30.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të ankesës së operatorit ekonomik “Albania Distribution Chemicals” SHPK
  2. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Albania Distribution Chemicals” SHPK
  3. Autoriteti kontraktor të kryejë modifikimet përkatëse në përputhje me arsyetimet dhe konstatimet e KPP-së, si dhe të publikojë të gjitha ndryshimet në SPE

  Më datë 08.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mos lejoje autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit
  2. Autoriteti kontraktor të kryejë modifikimet sipas përcaktimeve në përputhje me vendimin nr. 113/2024 e KPP-së, si dhe të publikojë në SPE shtojcën për modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 14.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të lejoje autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 23 datë 7 Maj 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “Albania Distribution Chemicals” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data