Open Procurement Albania

Blerje bojë për sinjalistikë rrugore

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje bojë për sinjalistikë rrugore
Nr. Reference REF-00352-04-05-2024
Vlera / Fondi Limit 42 046 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “AE TEAM” sh.p.k
2. “BUJARI” sh.p.k
3. “R.S&M” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • R. S. & M
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 35 674 100,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas kërkesës, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1.“AE TEAM” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur mostër për artikullin nr.4;17-20;23-26 sipas shtojces 6.

  2. “BUJARI” sh.p.k,per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit, sipas shtojcës
  -Nuk ka paraqitur katalogun dhe/ose skedat teknike të botuara nën autoritetin e prodhuesit,
  -Nuk ka paraqitur mostër për artikullin nr.10;15-17;24-26 sipas shtojces 6.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per R. S. & M viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per R. S. & M viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per R. S. & M viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per R. S. & M viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Procesverbal "Per Percaktimin e Arsyeve te Mosndarjes se Procedures ne Lote"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data