Open Procurement Albania

Zgjidhja software – ike e certifikuar dhe mirembajtja e zgjidhjes softwar – ike per fiskalizimin e faturave ne furnizimin e mallrave dhe sherbimeve, fatures shoqeruese

Institucioni Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a
Autoritet Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Objekti i Tenderit Zgjidhja software – ike e certifikuar dhe mirembajtja e zgjidhjes softwar – ike per fiskalizimin e faturave ne furnizimin e mallrave dhe sherbimeve, fatures shoqeruese
Nr. Reference REF-06926-09-30-2021
Vlera / Fondi Limit 56 992 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “S - System sha & UNI – COM sh.a”
2. “BNT ELECTRONICS” shpk
3. “MC NETWORKING” shpk
4. TETRA SOLUTIONS shpk
5. iCom shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “S - System sha -UNI – COM sh.a”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 31 857 060,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-03-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Me nr. 13315 prot., dt. 13.12.2021, MC Networking shpk, ka paraqitur “Formular Ankese prane Autoritetit Kontraktor dhe Komisionit te Prokurimit Publik”. Me shkresen nr. 1217 prot., dt. 07.02.2022, me objekt “Dergim Vendimi”, i komunikon AK Vendimin ne lidhje me Ankimimin e Shoqerise “MC Networking” shpk ku vendos te mos pranoje ankesen e paraqitur nga operatori ekonomik “MC Networking” shpk.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “TETRA SOLUTIONS” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka depozituar oferrte dhe asnje dokument te kerkuar ne DST.
  2. “iCom” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka depozituar oferrte dhe asnje dokument te kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data