Open Procurement Albania

Mirembajtje e infrastruktures te Data Center ne Primary Site dhe DR Site

Institucioni Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a
Autoritet Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Objekti i Tenderit Mirembajtje e infrastruktures te Data Center ne Primary Site dhe DR Site
Nr. Reference REF-16299-12-23-2021
Vlera / Fondi Limit 125 240 783,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-01-2022
Data e mbajtjes se tenderit 28-01-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ALBITAL - CANON shpk & S & T ALBANIA shpk”
2. “BNT ELECTRONICS” shpk
3. “REAL COM” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBITAL - CANON -S & T ALBANIA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 118 217 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-03-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “REAL COM” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur oferte.
  2. “BNT ELECTRONICS” shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deshmi dhe asnje dokumentacion per te vertetuar dhe plotesuar piken 2.2.1 te Kapacitetit Ekonomik, ka kerkuar qe ofertuesi të paraqesë për të provuar kapacitetet financiare dhe ekonomike, kërkon kopje të deklaratave të xhiros vjetore të realizuar nga operatori ekonomik, për periudhën e 3 (tre) viteve te fundit financiare, Vlera e xhiros minimale vjetore të jete jo me e vogel se 100,000,000 (Njeqind million) leke.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBITAL - CANON viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBITAL - CANON viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBITAL - CANON viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBITAL - CANON viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S & T ALBANIA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S & T ALBANIA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S & T ALBANIA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S & T ALBANIA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data