Open Procurement Albania

Blerje transformatore fuqie nga 250kV-630kV me tension primar 6kV dhe 10kV

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane
Autoritet Prokurues Operatori I Sistemit te Shperndarjes (OSSH)
Objekti i Tenderit Blerje transformatore fuqie nga 250kV-630kV me tension primar 6kV dhe 10kV
Nr. Reference REF-33686-06-21-2022
Vlera / Fondi Limit 112 440 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-06-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-07-2022
Data e mbajtjes se tenderit 22-07-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.“ Berik Europe ” sh.p.k
2.“SI&CO Company ”sh.p.k
3.“GTS-Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k & “Dule” sh.p.k.
4.“DABAR ” sh.p.k.
5.“VIBTIS” sh.p.k
6.“AA&P” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “GTS-Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k. - “Dule” sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 101 100 550,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-08-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 121320660
  Data e lidhjes se kontrates 02-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 180 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Ankesat jane trajtuar nga Autoriteti Kontraktor si dhe eshte dhene vendimi perfundimtar per trajtimin e ankesave nga Komisioni i Prokurimit Publik me vendim Nr 925/2022 marre dijeni me shkresen Nr.1880/6 Prot. date 26.09.2022 protokolluar prane Autoritetit Kontraktor Nr.3714/62Prot. date 29.09.2022 i cili ka vendosur lenien ne fuqi te vendimit te marre nga Autoriteti Kontraktor.KPP me ane te vendimit Nr 925/2022 ka vendosur :
  - mos pranimin e ankeses nr.1880 prot., datë 30.08.2022 të operatorit ekonomik “SI&CO Company” SHPK për procedurën e prokurimit .
  - mos pranimin e ankeses nr.1956 prot., datë 09.09.2022 të operatorit ekonomik “SI&CO Company” SHPK.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“ Berik Europe ” sh.p.k., per arsye:
  -nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne DST, konkretisht:
  -Nuk ka plotesuar Kriterin e Veçante te Kualifikimit pika 2.1 Kapaciteti ekonomik dhe financiar.

  2.“SI&CO Company ” sh.p.k. , per arsye:
  -nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne DST, konkretisht: ,br/> -Nuk ka plotesuar Kriterin e Veçante te Kualifikimit pika 2.2 Kapaciteti teknik.

  3.“AA&P” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar te gjitha kriteret e percaktuara ne Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit , sipas shtojces 8.
  -nuk ka plotesuar Kriterin e Veçante te Kualifikimit pika 2.2 Kapaciteti teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  vendime_kpp
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data