Open Procurement Albania

Blerje Kancelari

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje Kancelari
Nr. Reference REF-58476-02-08-2023
Vlera / Fondi Limit 1 166 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 20-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. ADENIS KASTRATI KASTRATI” P.F
2. ERVIN LUZI
3. InfoSoft Office
4. LIBRARI DYRRAHU
5. MARKETING & DISTRIBUTION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Adenis Kastrati
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 966 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1160160
  Data e lidhjes se kontrates 03-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 25 dite nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga:InfoSoft Office, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit

  Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. MARKETING & DISTRIBUTION, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2. Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur:
  Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit, sipas shtojces 8
  Sigurimin e Ofertes, sipas Shtojces 3;
  -Nuk ka paraqitur formularin e vete-deklarimit
  -Nuk ka paraqitur kopje te deklaratave te xhiros vjetore ose vertetim nga administrata tatimore, per xhiron e realizuar ne 3 (tre) vitet e fundit ushtrimore (2019,2020,2021)
  -Nuk ka paraqitur certifikaten e menaxhimit te cilesise, ISO 9001:2015.
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion ku verteton se disponon automjet transporti mallrash ne pronesi ose qera.
  -Ka paraqitur nje oferte qe tejkalon fondin limit të procedures
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data