Open Procurement Albania

Blerje Klori pluhur leng

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Kukës SH.A
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
Objekti i Tenderit Blerje Klori pluhur leng
Nr. Reference REF-59395-02-16-2023
Vlera / Fondi Limit 2 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. EGIAN MED SHPK
2. ‘’ATLANTIK 3’’ SH.P.K
3. Albania Distrubution Chemicals
4. 2 AT SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''Albanian Distribution Chemicals” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 320 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2784000
  Data e lidhjes se kontrates 29-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit mbas nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. EGIAN MED SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin e ofertes sipas shtojces 1.
  -Nuk ka paraqitur Listen e çmimeve te mallrave sipas shtojces 2.
  -Nuk ka paraqitur Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit sipas shtojces 8.
  -Nuk ka paraqitur Sigurimin e ofertes sipas shtojces 3.
  -Nuk ka paraqitur Kapacitetin ekonomik dhe financiar pika 2.2 dhe 2.2 / 2.
  -Nuk ka paraqitur Kapaciteti teknik pika 2.3.
  -Nuk ka paraqitur Autorizim nga prodhuesi ose distributor I autorizuar nga prodhuesi pika2.4.
  -Nuk ka paraqitur Certifikatat Iso sipas pikes 2.5.
  -Nuk ka paraqitur Vetdeklarimin sipas pikes 2.6 .
  -Nuk ka paraqitur Certifikaten e analizave nga ISHP sipas pikes 2.7.
  -Nuk ka paraqitur nje punesim mesatar te 3 personave sipas pikes 2.8 dhe 2.9.
  -Nuk ka paraqitur Dokumentacionin e kerkuar ne pikes 2.10 per mjetet e kerkuara pre realizimin e kontrates.
  -Nuk ka paraqitur Dokumentacionin shoqerues te çdo ngarkese te kimikateve te trajtimit te ujit te pijshem 2.11.
  -Nuk ka paraqitur Deklaraten ku merr persiper te kryeje sherbimin e transportit sipas pikes 2.11.

  2. ATLANTIK 3 SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit sipas shtojces 8.
  -Nuk ka paraqitur Sigurimin e ofertes sipas shtojces 3.
  -Nuk ka paraqiturKapacitetin ekonomik dhe financiar pika 2.2 dhe 2.2 / 2, 2.2/3.
  -Nuk ka paraqitur Kapaciteti teknik pika 2.3.
  -Nuk ka paraqitur Autorizim nga prodhuesi ose distributor I autorizuar nga prodhuesi pika2.4.
  -Nuk ka paraqitur Certifikatat Iso sipas pikes 2.5/B
  -Nuk ka paraqitur Vetdeklarimin sipas pikes 2.6 .
  -Nuk ka paraqitur Certifikaten e analizave nga ISHP sipas pikes 2.7.
  -Nuk ka paraqitur nje punesim mesatar te 3 personave sipas pikes 2.8 dhe 2.9.
  -Nuk ka paraqitur Dokumentacionin e kerkuar ne pikes 2.10 per mjetet e kerkuara pre realizimin e kontrates.
  -Nuk ka paraqitur Dokumentacionin shoqerues te çdo ngarkese te kimikateve te trajtimit te ujit te pijshem.2.11
  -Nuk ka paraqitur Deklaraten, ku merr persiper te kryeje sherbimin e transportit sipas pikes 2.11.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 30 datë 3 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data