Open Procurement Albania

Blerje artikuj higjeno-sanitare për KESH sh.a

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Autoritet Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Objekti i Tenderit Blerje artikuj higjeno-sanitare për KESH sh.a
Nr. Reference REF-76455-07-31-2023
Vlera / Fondi Limit 5 896 285,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Besmir Kamberi” pf
2. “Kalia” shpk
3. “Euromega” shpk
4. “Pastime Silvio” shpk
5. “Atlantik 3” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KALIA shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 249 210,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Besmir Kamberi, Person Fizik, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.2, pasi nuk ka paraqitur per plotesimin e ketij kriteri ISO 14001 2015
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.3, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.4, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.

  2. Pastrime Silvio shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.3 pasi nuk ka paraqitur certifikate ose deklarate konformiteti per produktet me nr. 35, 36, 37 sipas kerkesave te ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.4 pasi nuk ka paraqitur skede teknike per produktet me nr. 35, 36, 37 sipas kerkesave te ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.8 pasi nuk ka paraqitur moster per artikullin nr. 36 sipas kerkesave te ketij kriteri.

  3. Euromega shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte anomalisht e ulet.

  4. Atlantik 3 shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.2.1, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.2, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.3, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.4, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.5, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.6, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.7, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per plotesimin e ketij kriteri.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.8, pasi nuk pasi ne diten dhe oren e hapjes se ofertave nuk jane paraqitur mostrat e kerkuara.
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes sipas shtojces 3.
  -Nuk ka paraqitur formularin permbledhes sipas shtojces 8.
  -Nuk ka paraqitur formularin e ofertes dhe Listen e Cmimeve te Artikujve sipas shtojces1 dhe 2.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KALIA shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KALIA shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KALIA shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KALIA shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data