Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë FUSHA SHPK 59 5,589,449,990 59 5,589,449,990 5,469,157,306

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Minikonkurs 1-Sistemim, Asfaltim dhe kthim në gjëndjen fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe Kanalizimeve në qytetin e Tiranës për vitin 2023 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 19,427,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1-Mirëmbajtja dhe Menaxhimi i Sheshit “Skënderbej" Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 106,958,563.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit 7,787,929 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 7,518,757.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1- Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 4,775,064.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtja dhe Menaxhimi i Sheshit “Skënderbej" 119,112,119 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 106,958,563.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 4,991,560 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 4,775,064.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime per Mirembajtjen e Objekteve Ndertimore 2,462,284 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 2,376,158.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim-Vendosje drure-shkurre dekorative per nevoja te DPPGJ 37,821,095 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 35,996,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1 Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 4,582,750 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 4,399,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Sistemim, asfaltim dhe kthim në gjendje fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe kanalizimeve në qytetin e Tiranës për vitin 2021” 14,993,570 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 12,985,350.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Rërë Kuarcore” Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 8,429,587 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 8,315,505.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 4,159,583 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 3,975,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV” 906,755,115 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 861,648,872.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Rërë Kuarcore” Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV” 45,956,655 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Instalim rrjeti ujitës në formë shiu dhe puse 10,500,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 9,999,880.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje betoni 6,166,420 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 5,857,840.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit 8,815,389 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 8,758,037.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për zhvendosjen e impiantit të asfalto - betonit 2,498,795 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 2,486,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i mikrohapesirave te gjelbra 4,100,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 4,079,632.00 
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Bulevardit Zogu i-rë. 708,328,285 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 626,874,664.72 
Qeverisja Vendore Tiranë Memoriali i Holokaustit ne PMLAT (Ndertim Montim) 4,111,640 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 4,050,309.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit ne sheshe mbi dhe nen toke dhe terminale 9,364,185 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 9254886.6
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime per pastrimin e koshave dekorative 24,500,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 24,445,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë ” Shtesë Kontrate per objektin “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skenderbej, Faza e I-rë”. 105,335,223 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 105,331,521.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim i Lulishteve 7,900,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 7821009.6
Qeverisja Vendore Tiranë Asfaltimi i objekteve të investimeve dhe mirëmbajtjes së rrjetit UKT sha 14,885,745 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 13,147,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e II-të 195,688,660 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 195,668,660.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data