Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
14 277 630 65,690,056,182 554 29,335,667,123 53,463,276,032

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 3,146,753 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 3,090,520.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit) 192,851,638 Njoftuar Fituesi ULZA 187,417,132.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës 167,800,000 Lidhur Kontrata LLUCA shpk & Egland shpk & ERGI shpk 166,955,696.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 575,543 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Punime shtesë për objektin: “Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 84,846,577 Lidhur Kontrata BETA shpk SHPK & G.P.G. COMPANY SHPK 84,422,343.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i gjimnazit "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan.(Programi i Rindertimit) 2,224,476 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 1,953,162.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim i godinës së banimit 8 kate + bodrum, lagja nr.3, rruga Egnatia, kod gis 27258 26,513,314 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Minikontrata 1 Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt - zbatimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago 4,417,599 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartimi i projektit për Riforcimin e njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në Bashkinë Tiranë” (Programi i Rindertimit) 130,478,230 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje riforcim i godinave pallat me Kod Gis 1569 , 27348, 27501” 952,940 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion shkolla e mesme "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan(Programi i Rindertimit) 200,201,279 Lidhur Kontrata Ndërtimi SHPK&Ndregjoni SHPK 186,847,340.00
Qeverisja Vendore Mirditë Mbikqyerje e kolaudime të punimeve të ndertimit në objektin :"Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirdite. 2,833,865 Njoftuar Fituesi Pjeter Pjetri PF & Instituti i Konsulences ne Ndertim - IKN shpk 2,450,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat) (Programi i Rindertimit) 15,538,305 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 529,517,613 Lidhur Kontrata FLED shpk & GRAND KONSTRUKSION M shpk & BESTA shpk & DESARET COMPANY shpk 528,843,954.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 4,233,536 Lidhur Kontrata Ave Consulting Shpk &Taulant Shpk 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “17- Shkurti”, Qesarakë e Vjetër” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 17,827,170.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i ri i shkollës në rrugën “Besim Daja” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 15,075,470.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Dritas” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 18,848,050.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Luz I Vogël (Programi i Rindertimit) 2,158,261 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 2,100,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Lidhur Kontrata VALONA KONSTRUKSION shpk & NDREGJONI shpk 383,738,774.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem (Programi i Rindertimit) 4,457,805 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne kuader te procesit te rindertimit, ne territorin e Bashkise Lezhe” Loti II 133,288,959 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin “Mbikqyrje punimesh për objektin: “Punime shtesë për objektin: “Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit” 690,927 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 115,965,523 Lidhur Kontrata "BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk 115,251,570.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të rindërtimit të godinës së Ish-Prefekturës 5,231,626 Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 5,111,500.00
Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit Ndërtimi i Institutit të Policisë Shkencore 647,198,499 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin ’’Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesa(pallat), te cilat do te rikonstruktohen apo riparohen ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 5,048,921 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 5,010,000.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1, Nr.2, Nr.5, Nr.6 (Programi i Rindertimit) 4,407,241 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 3,528,378.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 5461-5463, 5533, 554, Riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Ishem te Bashkim Musta, Flor Çerri, Hill Brahe, Imer Kertusha, Selim Kajmaku, Shpetim Hoxha, Riforcimi i Baneses Individuale në Njësinë Administrative Manez te Altin Prençi, Frano Çuni, Idriz Kopshti, Kurt Nehani, Majlinda Cuni, Ramiz Gjeta, Sherif Gjeta, Vathe Hoxha”. (Programi i Rindertimit) 4,924,497 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 4,075,670.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data