Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
14 277 630 65,690,056,182 554 29,335,667,123 53,463,276,032

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 3,146,753 Signed the Contract INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 3,090,520.00
Local Unit Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit) 192,851,638 Announced the Winner ULZA 187,417,132.00
Local Unit Kavajë Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës 167,800,000 Signed the Contract LLUCA shpk & Egland shpk & ERGI shpk 166,955,696.00
Local Unit Durrës Mbikqyrje riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 575,543 Announced Procurement
Local Unit Kurbin Punime shtesë për objektin: “Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 84,846,577 Signed the Contract BETA shpk SHPK & G.P.G. COMPANY SHPK 84,422,343.00
Local Unit Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i gjimnazit "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan.(Programi i Rindertimit) 2,224,476 Signed the Contract Zenit 06 SHPK 1,953,162.00
Local Unit Durrës Riforcim i godinës së banimit 8 kate + bodrum, lagja nr.3, rruga Egnatia, kod gis 27258 26,513,314 Cancelled Procurement
Local Unit Kurbin Minikontrata 1 Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) Signed the Contract
Local Unit Kavajë Hartimi i projekt - zbatimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago 4,417,599 Announced the Winner C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Local Unit Tiranë “Hartimi i projektit për Riforcimin e njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në Bashkinë Tiranë” (Programi i Rindertimit) 130,478,230 Announced the Winner
Local Unit Durrës “Mbikqyrje riforcim i godinave pallat me Kod Gis 1569 , 27348, 27501” 952,940 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Rikonstruksion shkolla e mesme "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan(Programi i Rindertimit) 200,201,279 Signed the Contract Ndërtimi SHPK&Ndregjoni SHPK 186,847,340.00
Local Unit Mirditë Mbikqyerje e kolaudime të punimeve të ndertimit në objektin :"Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirdite. 2,833,865 Announced the Winner Pjeter Pjetri PF & Instituti i Konsulences ne Ndertim - IKN shpk 2,450,000.00
Local Unit Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat) (Programi i Rindertimit) 15,538,305 Announced the Winner
Local Unit Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 529,517,613 Signed the Contract FLED shpk & GRAND KONSTRUKSION M shpk & BESTA shpk & DESARET COMPANY shpk 528,843,954.00
Local Unit Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 4,233,536 Signed the Contract Ave Consulting Shpk &Taulant Shpk 4,100,000.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “17- Shkurti”, Qesarakë e Vjetër” Announced the Winner ERZENI/SH 17,827,170.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i ri i shkollës në rrugën “Besim Daja” Announced the Winner ERZENI/SH 15,075,470.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Dritas” Announced the Winner ERZENI/SH 18,848,050.00
Local Unit Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Luz I Vogël (Programi i Rindertimit) 2,158,261 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 2,100,000.00
Local Unit Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Signed the Contract VALONA KONSTRUKSION shpk & NDREGJONI shpk 383,738,774.00
Local Unit Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem (Programi i Rindertimit) 4,457,805 Announced the Winner C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Local Unit Lezhë “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne kuader te procesit te rindertimit, ne territorin e Bashkise Lezhe” Loti II 133,288,959 Cancelled Procurement
Local Unit Kurbin “Mbikqyrje punimesh për objektin: “Punime shtesë për objektin: “Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit” 690,927 Announced Procurement
Local Unit Krujë Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 115,965,523 Signed the Contract "BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk 115,251,570.00
Local Unit Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të rindërtimit të godinës së Ish-Prefekturës 5,231,626 Signed the Contract INFRATECH SHPK 5,111,500.00
Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit Ndërtimi i Institutit të Policisë Shkencore 647,198,499 Announced Procurement
Local Unit Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin ’’Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesa(pallat), te cilat do te rikonstruktohen apo riparohen ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 5,048,921 Signed the Contract ERALD-G SHPK 5,010,000.00
Local Unit Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1, Nr.2, Nr.5, Nr.6 (Programi i Rindertimit) 4,407,241 Signed the Contract ERALD-G SHPK 3,528,378.00
Local Unit Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 5461-5463, 5533, 554, Riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Ishem te Bashkim Musta, Flor Çerri, Hill Brahe, Imer Kertusha, Selim Kajmaku, Shpetim Hoxha, Riforcimi i Baneses Individuale në Njësinë Administrative Manez te Altin Prençi, Frano Çuni, Idriz Kopshti, Kurt Nehani, Majlinda Cuni, Ramiz Gjeta, Sherif Gjeta, Vathe Hoxha”. (Programi i Rindertimit) 4,924,497 Signed the Contract ERALD-G SHPK 4,075,670.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data