Open Procurement Albania

Rikonstruksion segmenti rrugor Ksanthipi Syko dhe Abdyl Ypi

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit Rikonstruksion segmenti rrugor Ksanthipi Syko dhe Abdyl Ypi
Nr. Reference REF-08993-04-25-2017
Vlera / Fondi Limit 33 193 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-04-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-05-2017
Data e mbajtjes se tenderit 19-05-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues CAUSHI SHPK - 2T SHPK - ELIRA SHPK & MURATI SHPK - BOSHNJAKU. B SHPK - LIQENI VII SHPK & KUPA SHPK - SHENDELLI SHPK - EURONDERTIM M.K. SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CAUSHI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 946 760,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-05-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 22874820
  Data e lidhjes se kontrates 13-06-2017
  Kohezgjatja e kontrates 150 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem: 1. ELIRA Shpk dhe MURATI Shpk - Stafi teknik i shoqerise te kete ne perberje: Ing.Gjeodet me eksperienece pune minimum 5 vjet, 1 (nje) Ing.Elektrik me eksperienece pune minimum 5 vjet, 1 (nje) Operatori ne bashkim ELIRA nuk ploteson kriteret e kerkuar si: Inxhinieri Gjeodet Artan Hoxha dhe Inxhinieri Elektrik Vangjel Xhamo, mungojne ne list pagesa(jane te pa siguruar) gjithashtu ne Licensen e shoqerise, drejtuesi teknik Anesti Dhima mungon ne list pagesa(eshte i pa siguruar).KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet.
  2. Ofertuesi Shendelli Shpk, nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit: Operatori Shjendelli nuk ploteson numrin 81 te punonjesve te kerkuar ne DT. Ne List pagesat e deklaruara nga ky operator rezulton e se numri i punonjesve per muajin Shkurt 2017 jane 51 punonjes, ne muajin Mars 2017 jane 57 punonjes dhe per muajin Prill 2017 jane 57 punonjes. KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet.
  3. Ofertuesi EURONDERTIM M.K , nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit e konkretisht: - Mungon dokumenti qe verteton se ka plotesuar detyrimet fiskale, leshuar nga Administrata Tatimore. - Dokumenti qe verteton se ka paguar te gjitha detyrimet e sigurimeve shoqerore, leshuar nga Administrata Tatimore i perket periudhes Janar – Shtator viti 2016, periudhe kjo jashte afatit te kerkuar ne DT, si dhe numeri i punonjesve te deklaruar per kete periudhe eshte mesatarisht 3(tre), numeri i punonjesve te kerkuar ne DT eshte 81(katermbedhjete).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CAUSHI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CAUSHI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CAUSHI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CAUSHI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.22 - DT.05-06-2017
  Lidhja e Kontrates NR.25 - DT.27-06-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data