Open Procurement Albania

Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësitë administrative 4 e 8, zona “5 Maji” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit). “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 28 në zonën zhvillimore “5 Maji”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësitë administrative 4 e 8, zona “5 Maji” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit: Fonde të vena në dispozicion sipas V.K.M Nr. 645, datë 03.08.2020, “Përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e rindërtimit të njësive të banimit në ndërtesa (pallat) dhe ndërtesave publike në zonat e reja për zhvillim, në njësite administrative 4 e 8, zona “5 Maji” dhe njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tirane”.
“Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 28 në zonën zhvillimore “5 Maji”
Nr. Reference REF-69859-08-26-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Alb Shpresa” shpk - “Alb Tiefbau” shpk - “Egeu Stone” shpk - “Mela” shpk - “Infratech” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 347043603.9
  Data e shpalljes se fituesit 18-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 416452324
  Data e lidhjes se kontrates 28-11-2020
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. “Alb-Building” shpk
  2. “Geci” shpk
  3. “Zdravo” shpk & “Bajrami N.” shpk
  Perkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Ofertat e paraqitura nga operatorët e mësipërm ekonomikë janë identifikuar si oferta të pasuksesshme pasi referuar pikëzimit nuk arrijnë pikët maksimale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. “Shkelqimi 07" shpk & “Gran Konstruksion M” shpk & “Fled” shpk
  2. “ AL- POINT” shpk & “Gjoka” sha
  3. “Alba Konstruksion” shpk
  4. “ Alb-Building” shpk
  5. “Bajrami N.” shpk & “Zdravo” shpk
  6. “Alb Shpresa” shpk & “Alb Tiefbau” shpk & “Egeu Stone” shpk & “Mela” shpk & “Infratech” shpk
  7.“Eurondërtimi 2000” shpk & “Mane/TCI” shpk & ''K.A.E.XH.'' shpk & “Mane/S” shpk
  8. “Geci” shpk
  9. “Ina” shpk & “Xhengo” shpk & “Larti” shpk
  10. “Alesio 2014” shpk & “Nova Construction 2012” shpk
  11. “Company Riviera 2008” shpk & “NIKA” shpk & “Pepa Group” shpk
  12. Operatori ekonomik “Salillari” shpk
  _______________________________________________________________________________________________________
  Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Alb-Building” shpk, Oferta ekonomike = 357,888,716 lekë pa TVSH.
  2. Operatori ekonomik “Geci” shpk, Oferta ekonomike = 361,459,000 lekë pa TVSH.
  3. “Alb Shpresa” shpk & “Alb Tiefbau” shpk & “Egeu Stone” shpk & “Mela” shpk & “Infratech” shpk, Oferta ekonomike = 347,043,603.9 lekë pa TVSH.
  4. “Zdravo” shpk & “Bajrami N.” shpk, Oferta ekonomike = 361,503,764 lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Shpresa” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Shpresa” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Shpresa” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Shpresa” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Tiefbau” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Tiefbau” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Tiefbau” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Alb Tiefbau” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Mela” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Mela” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Mela” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Mela” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-69859-08-26-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 103 datë 18 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 113 datë 04 Dhjetor 2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data