Open Procurement Albania

Loti i Tretë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.4, Njësinë Administrative Nr.5, Njësinë Administrative Nr. 6” (Programi i Rindërtimit)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Loti i Tretë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.4, Njësinë Administrative Nr.5, Njësinë Administrative Nr. 6”. (Programi i Rindërtimit)
Procedurë me negocim pa botim paraprak të njoftimit të kontratës (në rrugë shkresore) e zhvilluar në mbështetje të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 26, datë 15.01.2020 “Për kryerjen e aktekspertizës së thelluar në ndërtesat e dëmtuara“, Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 10, datë 10.01.2020 “Për një shtesë fondi në buxhetin e vitit 2020, miratuar për Bashkinë Tiranë dhe Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë, për përballimin e shpenzimeve për inspektimin dhe vlerësimin e dëmeve në njësitë e vetëqeverisjes vendore të prekura nga fatkeqësia natyrore e tërmetit të datës 26.11.2019”, Aktit Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për përballimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore” si dhe mbështetur në ligjin Nr.9643, datë 20.11.2006 për “Prokurimin publik” (i ndryshuar), Kreu III, neni 33, dhe Vendimin e Këshillit të Ministrave Nr. 914, datë 29.12.2014, “Për miratimin e rregullave të prokurimit Publik”,(i ndryshuar), neni 36, pika 2.
Nr. Reference Nuk ka Reference
Vlera / Fondi Limit 6 325 560,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “Instituti Dekliada-Alb” Shpk
2. “Net-Group” Shpk
3. “Arabel Studio” shpk & “Llazo” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Arabel Studio” shpk - “Llazo” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 240 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Kane qenë pjesëmarrës në procedurë këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Instituti Dekliada-Alb” Shpk, Çmimi total i ofertës pa TVSH: 6,300,000 lekë.
  2. “Net-Group” Shpk, Çmimi total i ofertës pa TVSH: 6,245,000 lekë.
  3. “Arabel Studio” shpk & “Llazo” shpk, Çmimi total i ofertës pa TVSH: 6,240,000 lekë.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 104 datë 20 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data