Open Procurement Albania

Loti III “Akt ekspertizë e thelluar dhe hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore (DS4 dhe DS5) në Njësinë Administrative Nr. 8, Njësinë Administrative Nr.9 dhe Njësinë Administrative 10 dhe Njësinë Administrative Nr. 11” (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit “Akt ekspertizë e thelluar dhe hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore (DS4 dhe DS5)” (Programi i Rindërtimit)
- Loti III “Akt ekspertizë e thelluar dhe hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore (DS4 dhe DS5) në Njësinë Administrative Nr. 8, Njësinë Administrative Nr.9 dhe Njësinë Administrative 10 dhe Njësinë Administrative Nr. 11”
Nr. Reference REF-73408-09-29-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. “Atelier 4” & “Archimed SPS” shpk & “Kejsi 05” shpk
2. “Archispace” shpk & “G&K” shpk
3. “Gjeokonsult & Co” shpk & “ITM” shpk
4. “Illyrian Consulting Engineers” shpk
5. “Infrakonsult” shpk
6. Infratech shpk &Vler Invest shpk & Arkimade shpk &Hydro-Alb-Studio shpk
7. “Instituti Dekliada-Alb” shpk
8. “Klodioda” shpk & “A.L.T.E.A shpk & Geostudio 2000“ shpk & ”Imes-D” shpk
9. “Net-Group” shpk
10. “NG Structures” shpk & “A.SH. Engineering” shpk &“Arena MK” shpk
11. Sphaera shpk & V&CE Studio shpk & Leni-Ing shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Infratech” shpk - ”Vler Invest” shpk - “Arkimade” shpk - "Hydro-Alb-Studio" shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 800 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 13980120
  Data e lidhjes se kontrates 16-11-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. Sphaera shpk & V&CE Studio shpk & Leni-Ing shpk
  2. “Klodioda” shpk & “A.L.T.E.A shpk & Geostudio 2000“ shpk & ”Imes-D” shpk
  3. “Infrakonsult” shpk
  4. “NG Structures” shpk &“A.SH. Engineering” shpk & “Arena MK” shpk
  5. “Instituti Dekliada” shpk
  6. “Illyrian Consulting Engineers” shpk
  Perkatësisht për arsyet e mëposhtme: Ofertat e paraqitura nga Operatorët e mësipërm ekonomikë janë identifikuar si oferta të pasuksesshme pasi referuar pikëzimit nuk arrijnë pikët maksimale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. “Atelier 4” & “Archimed SPS” shpk & “Kejsi 05” shpk
  2. “Archispace” shpk & “G&K” shpk
  3. “Gjeokonsult & Co” shpk & “ITM” shpk
  4. “Illyrian Consulting Engineers” shpk
  5. “Infrakonsult” shpk
  6. Infratech shpk &Vler Invest shpk & Arkimade shpk &Hydro-Alb-Studio shpk
  7. “Instituti Dekliada-Alb” shpk
  8. “Klodioda” shpk & “A.L.T.E.A shpk & Geostudio 2000“ shpk & ”Imes-D” shpk
  9. “Net-Group” shpk
  10. “NG Structures” shpk & “A.SH. Engineering” shpk &“Arena MK” shpk
  11. Sphaera shpk & V&CE Studio shpk & Leni-Ing shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Sphaera shpk & V&CE Studio shpk & Leni-Ing shpk - Oferta ekonomike = 0 lekë pa TVSH.
  2. “Klodioda” shpk & “A.L.T.E.A shpk & Geostudio 2000“ shpk & ”Imes-D” shpk - Oferta ekonomike = 13,800,000 lekë pa TVSH.
  3. “Infrakonsult” shpk - Oferta ekonomike = 13,869,166.6 lekë pa TVSH.
  4. “NG Structures” shpk &“A.SH. Engineering” shpk &“Arena MK” shpk - Oferta ekonomike = 13,809,774 lekë pa TVSH.
  5. “Instituti Dekliada” shpk - Oferta ekonomike = 13,896,150 lekë pa TVSH.
  6. Operatori ekonomik “Illyrian Consulting Engineers” shpk - Oferta ekonomike = 11,650,100.6 lekë pa TVSH.
  7. “Infratech” shpk &”Vler Invest” shpk & “Arkimade” shpk & Hydro-Alb-Studio shpk - Oferta ekonomike = 13,800,000 lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Infratech” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Arkimade” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Arkimade” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Arkimade” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Arkimade” shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-73408-09-29-2020
  Njoftimi i Tenderit BULETINI I POSACEM NR. 78 DATE 28.09.2020
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 118 datë 11 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 124 datë 22 Dhjetor 2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data