Open Procurement Albania

“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore”, për 11 (njëmbëdhjetë) pallate." (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore. (Programi i Rindertimit)
“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore”, për 11 (njëmbëdhjetë) pallate.
Nr. Reference REF-81300-12-07-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Salillari” shpk - ”Arb&Trans 2010” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29 962 940,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 35955528
  Data e lidhjes se kontrates 09-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë:
  1. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Salillari” shpk &”Arb&Trans 2010” shpk
  2. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “VAS Konstruksion” shpk & “4 AM” shpk
  __________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. “Salillari” shpk &”Arb&Trans 2010” shpk - Oferta ekonomike = 29,962,940 lekë pa TVSH.
  2. “VAS Konstruksion” shpk & “4 AM” shpk - Oferta ekonomike = 29,982,420 lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Salillari” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Salillari” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Salillari” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Salillari” shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-81300-12-07-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 33 datë 5 Mars 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 48 datë 02 Prill 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data