Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i sallës polifunksionale të Bashkisë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Himarë
Institucioni Prokurues Bashkia Himare
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i sallës polifunksionale të Bashkisë
Nr. Reference REF-36453-07-15-2022
Vlera / Fondi Limit 66 666 667,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 12-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “LEON KONSTRUKSION” SHPK
2. “ED-KONSTRUKSION” SHPK
3. BOE “KOLA INVEST” SHPK & “Agbes Construction ” SHPK
4.“DON JURGE” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LEON KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 66 344 444,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 79613332
  Data e lidhjes se kontrates 07-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem
  1.ED-KONSTRUKSION SHPK, per arsye:
  - ka paraqitur kerkese per terheqje nga procedura e prokurimit.

  2. DON JURGE SHPK, per arsye:
  -nuk ka paraqitur Formularin e Ofertes Ekonomike dhe dokumentacionin shoqerues per te provuar plotesimin e dokumenteve standarte te tenderit.

  3. BOE KOLA INVEST SHPK dhe Agbes Construction SHPK, per arsye:
  Bashkimi i operatoreve ekonomike KOLA INVEST” SHPK & amp; AGBES CONSTRUKSION SHPK, nuk ploteson kriteret e dokumenteve standarte te tenderit, si me poshte :
  - Nuk ploteson kriterin 2.3.8 Operatori ekonomik pjesemarres, per realizimin e kontrates, duhet te disponoje, mjetet dhe pajisjet e meposhtme: Mjetet Sasia Gjendja; Kamion veteshkarkues me kapacitet mbajtes dhe transportues mbi 18 ton 1 cope Pronesi ose me qera; Kamion veteshkarkues me kapacitet mbajtes dhe transportues mbi 10 ton 2 cope Pronesi ose me qera; Kamioncine me kapacitet mbajtes 1-3 ton 2 cope Pronesi ose me qera; Autovinc peshe ngritese jo me pak se 5 ton 1 cope Pronesi ose me qera; Vibrator betony 2 cope Pronesi ose me qera; Depozite uji 5000 lit. 1 cope Pronesi ose me qera; Moto/Gjenerator 1 cope Pronesi ose me qera; Saldatrice 1 cope Pronesi ose me qera; Skela 2000m2 Pronesi ose me qera; Kompresor 1 cope Pronesi ose me qera; Betoniere kantieri 2 cope Pronesi ose me qera; Aparature per bashkim tubash dhe nyjesh me elektrofusion 2 cope Pronesi ose me qera
  -KOLA INVEST SHPK, nuk ka provuar disponimin e numrit te mjeteve ne perputhje me perqindjen e marre persiper ne kontraten e bashkepunimit.
  - Nuk ploteson kriterin 2.4.3 Operatori ekonomik duhet te paraqese Autorizim prodhuesi ose Autorizim nga distributori i autorizuar nga prodhuesi per materialet e zerit te punimeve si me poshte: Materiale Gipsi Dhe Profile; Materiale Elektrike, Kabuj; Fan Coil; Meriale Hidraulike, Hidrosanitare,;
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEON KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEON KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEON KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEON KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 17 datë 20 Shkurt 2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data