Open Procurement Albania

Loti II: ‘‘Blerje fruta - perime per QEA"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Elbasan
Institucioni Prokurues Bashkia Elbasan
Objekti i Tenderit Loti II: ‘‘Blerje fruta - perime per QEA"
Nr. Reference REF-42500-09-20-2022
Vlera / Fondi Limit 12 757 900,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 21-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “FLAMUR ASLLANI” p.f
2. “NELSA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Flamur Asllani
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 365,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 15 muaj për secilin lot
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. NELSA sh.p.k, per arsye:
  -Nga shqyrtimi i dokumentacionit KVO konstatoi se ka paraqitur per te vertetuar disponueshmerine e ambjentit nje kontrate huaperdorje, cka bie ne kundershtim me percaktimet e kriterit 2.3.4 ku forma ligjore e kerkuar per disponimin e ambjentit eshte pronesia ose qiraja. -nuk eshte e evidentueshme ndarja e ambienteve te magazinimit nepermjet akt-miratimeve higjenosanitare. Pasi, operatoret ekonomike ankimues provojne se disponojne kapacitetet e duhura per te zbatuar me sukses dhe cilesine e kerkuar
  -Nga verifikimi i ekstraktit te QKBse, konstatohet se ambjenti i deklaruar me Nr.pasurie 199/32 G1, Zona kadastrale 2460, Lagjja Qesarak, Rruga Tirane Dajt, nuk figuron i regjistruar si vend ushtrimi aktiviteti ne QKB, duke mos permbushur kriterin e percaktuar ne germen a) te shtojces 7, Kriteret e pergjithshme te perzgjedhjes/kualifikimit ku parashikohet shprehimisht
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime oferta e paraqitur me shumatoren e cmimeve per njesi prej 4365 (katermije e treqind e gjashtedhjete e pese) leke (pa tvsh)
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Flamur Asllani viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Flamur Asllani viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Flamur Asllani viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Flamur Asllani viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Për argumentimin e kritereve te përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data