Open Procurement Albania

Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit: Në zbatim të VKM-së Nr.491, datë 21.07.2022 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, për financimin e rindërtimit dhe rikonstruksionit, të qendrave shëndetësore në Bashkin Kurbin dhe caktimin e Bashkisë Kurbin si njësi zbatuese”,
Nr. Reference REF-46974-10-21-2022
Vlera / Fondi Limit 258 669 600,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. BOE “ASI-2A CO” SHPK & “ZDRAVO” SHPK & “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK & “ARENA MK” SHPK.
2. BOE “SHENDELLI” SHPK & “TOTILA” SHPK & “NET-GROUP” SHPK.
3. BOE “ULZA” SHPK & “GJEOKONSULT & CO” SHPK

Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara: 1. BOE “SHENDELLI” SHPK & “TOTILA” SHPK & “NET-GROUP” SHPK, me vlere 258,000,000 lekë dhe 100 pike
2. BOE “ASI-2A CO” SHPK & “ZDRAVO” SHPK & “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK & “ARENA MK” SHPK me vlere 258,500,000 lekë dhe 95.38 pike
3. BOE “ULZA” SHPK & “GJEOKONSULT & CO” SHPK me vlere 258,514,320 lekë dhe 93.38 pike
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “SHENDELLI” SHPK - “TOTILA” SHPK - “NET-GROUP” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 258 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 258000000
  Data e lidhjes se kontrates 13-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: 12 muaj nga momenti i lidhjes së kontratës.
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër: 24 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SHENDELLI” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SHENDELLI” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SHENDELLI” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SHENDELLI” SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TOTILA” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TOTILA” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TOTILA” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TOTILA” SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-46974-10-21-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 27 datë 20 Mars 2023
  Lidhja e Kontrates
  Formulari i Lidhjes se Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Detyre Projektimi
  Planvendosje

  Formulari i Njoftimit te Fituesit
  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Vendim Nr. 491, datë 21.7.2022 "Per perdorimin e fondit te rindertimit per financimin e rindertimit dhe rikonstruksionit, te qendrave shendetesore ne bashkinë Kurbin dhe caktimin e bashkise Kurbin si njesi zbatuese"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data