Open Procurement Albania

Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit: Në zbatim të VKM-së Nr.392, date 09.06.2022 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e përgatitjes së shesheve të ndërtimit, në Bashkinë Kurbin”.
Nr. Reference REF-47998-10-31-2022
Vlera / Fondi Limit 25 161 019,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 14-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “SHENDELLI” SHPK
2. BOE “TOTILA” SHPK & "METEO".SH.p.k” SHPK.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHENDELLI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 200 179,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 24200179
  Data e lidhjes se kontrates 30-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: 2 muaj nga momenti i lidhjes së kontratës.
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër: 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera e kontrates eshte pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-47998-10-31-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 177 datë 28 Dhjetor 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 1 datë 4 Janar 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Relacion dhe Specifikime Teknike
  Planimetria e Objekteve

  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Vendim Nr. 392, datë 9.6.2022 "Per perdorimin e fondit te rindertimit per financimin e pergatitjes se shesheve te ndertimit, ne bashkine Kurbin"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data