Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-51637-11-30-2022
Vlera / Fondi Limit 3 094 149,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 13-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Ne fazen e pare te procedures se prokurimit kane mare pjese operatoret ekonomike te meposhtem:
1. BOE “NET-GROUP” SHPK & “HYDRO-ENG CONSULTING” SHPK.
2. “MCE” SHPK SHPK,
3. “6D - PLAN” SHPK,
4. “NOVATECH STUDIO” SHPK,

Kane marre pjese ne fazen e dyte te procedures se prokurimit operatoret ekonomike me vlerat perkatese:
1. BOE “NET-GROUP” SHPK & “HYDRO-ENG CONSULTING” SHPK, me vlere 2,900,000 dhe 100 pike
2. “MCE” SHPK SHPK, me vlere 3,000,000 dhe 98 pike
3. “6D - PLAN” SHPK, me vlere 3,000,000 dhe 88 pike
4. “NOVATECH STUDIO” SHPK, me vlere 0 (zero) lekë
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “NET-GROUP” SHPK - “HYDRO-ENG CONSULTING” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 900 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2900000
  Data e lidhjes se kontrates 28-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: 12 muaj nga momenti i lidhjes së kontratës.
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër: 24 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. NOVATECH STUDIO SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion ne fazen 2 te.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomike “NOVATECH STUDIO” SHPK, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-51637-11-30-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit
  Formular i Lidhjes se Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data