Open Procurement Albania

Investime në ndriçim rrugë dytësore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit Investime në ndriçim rrugë dytësore
Nr. Reference REF-58529-02-09-2023
Vlera / Fondi Limit 6 323 428,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 27-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Karl Gega Konstruksion” sh.p.k.
2. “ NDERTUESI 2000” sh.p.k.
3. BOE “BORIS 2019”sh.p.k & NDERTUESI 2014 ”sh.p.k
4. ”Delia Impex”sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Boris 2019”sh.p.k - ”Ndërtuesi 2014”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 797 366,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2(dy) muaj .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Karl Gega Konstruksion sh.p.k. per arsye:
  -Nuk ka paraqitur autorizimin e prodhuesit per distributorin shoqerine Abiesse me te cilen shoqeria Karl Gega Konstruksion sh.p.k ka kontrate furnizimi.
  -Nuk ka paraqitur pune te ngjashme me objektin e prokurimit pasi vlera e punimeve elektrike sipas situacionit te paraqitur nuk ploteson vleren e puneve te ngjashme qe kerkohen ne DST.

  2. NDERTUESI 2000sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur autorizimin e prodhuesit ose distributorit
  -Katalogu i paraqitur nuk permban asnje lidhje me prodhuesin e ndricuesve.
  -Specifikimet teknike te ndricuesit te paraqitur nuk jane ne perputhje me specifikimet teknike te kerkuara nga AK.

  3. Delia Impex sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokument
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data