Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugës së fshatit Dhivër me shtresë asfalti

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Finiq
Institucioni Prokurues Bashkia Finiq
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës së fshatit Dhivër me shtresë asfalti
Nr. Reference REF-58657-02-10-2023
Vlera / Fondi Limit 8 333 333,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 24-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ALBA KONSTRUKSION” shpk
2. “ARTI” shpk
3. BOE “JODY-KOMPANY” shpk & “SHENDELLI” shpk
4. “SARK” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Jody Company - Shendelli Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 350 920,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8821104
  Data e lidhjes se kontrates 18-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 42 dite kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ALBA KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur ne Shtojcen 1. Formularin e Ofertes
  -Nuk ka paraqitur ne Shtojcen 2. Listat e Cmimeve sipas zerave te preventivit
  -Nuk ka paraqitur ne Shtojcen 3. Formularin i Sigurimit te Ofertes
  -Nuk ka paraqitur Grafikun e punimeve

  2. ARTI shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Vertetim per xhiron vjetore per vitet financiare 2019,2020,2021, sipas kriterit 2.2.1 te kapacitetit ekonomik dhe financiar te DSTse.
  -Nuk ka paraqitur Bilancet vjetore, per vitet financiare 2019,2020,2021 sipas kriterit 2.2.2 te kapacitetit ekonomik dhe financiar te DSTse.

  3. SARK shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson pjeserisht piken 2.3.5 te kapacitetit teknik , pasi kontrata e furnizimit me shoqerine BI INVESTMENT shpk per asfaltobeton nga fabrika e asfaltobetonit te ketij te fundit me vendodhje ne Lushnje,si dhe kontrata e furnizimit me shoqerine COBIAL shpk per asfaltobeton nga fabrika e asfaltobetonit te ketij te fundit me vendodhje ne Tepelene, jane me larg se 50 km nga objekti i kesaj kontrate.
  -Ne Formularin Permbledhes te Vetdeklarimit Shtojca nr.8, ne seksionin B, ka deklaruar qe ne funksion te kriterit 2.2.3 te kapacitetit teknik te DST, disponon personelin Z.Eqrem Sulejmani me profesion Inxhinier Ndertimi dhe Z.VasilPeçi me profesion Inxhinier Topograf, por qe jane te vetdeklaruar edhe ne objektin Rikonstruksioni i sheshit te fshatit Vagalat prokuruar nga Bashkia Finiq,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Company viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Company viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Company viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Company viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli Shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 39 datë 2 Maj 2023
  Profilat Terthore
  Profili Gjatesore i Rruges
  Horografia
  Planimetria e Rruges
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data