Open Procurement Albania

Supervizion punimesh per objektin Rrjeti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Dibër
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh per objektin Rrjeti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak
Nr. Reference REF-80189-09-15-2023
Vlera / Fondi Limit 3 789 039,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 28-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 (njëzet) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Supervizion punimesh per objektin Rrjeti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Dibër
  Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A
  Objekti i Tenderit Supervizion punimesh per objektin Rrjeti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak
  Nr. Reference REF-76324-07-28-2023
  Vlera / Fondi Limit 3 789 039,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 (njëzet) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020 datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 paragrafi “b” në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 73 datë 28 Gusht 2023
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data