Open Procurement Albania

Sherbimi i Mbikqyerjes dhe Kolaudimit ne punime rindertimi per objektet “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (faza 2)”, “Rikonstruksion të godinave, spitali “Shenjta Mari” dhe Drejtoria e Shëndetit Publik (ish-spitali infektiv), Nj. A. Rrëshen” dhe “Ndërtimi i godinës kopsht/çerdhe në zonën e re për zhvillim, Nj. A. Rrëshen”, Bashkia Mirditë. (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
Objekti i Tenderit Sherbimi i Mbikqyerjes dhe Kolaudimit ne punime rindertimi per objektet “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (faza 2)”, “Rikonstruksion të godinave, spitali “Shenjta Mari” dhe Drejtoria e Shëndetit Publik (ish-spitali infektiv), Nj. A. Rrëshen” dhe “Ndërtimi i godinës kopsht/çerdhe në zonën e re për zhvillim, Nj. A. Rrëshen”, Bashkia Mirditë. (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. “A.SH. ENGINEERING”shpk
2. “ERALD-G” shpk
3. “IMES-D”shpk & “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk
4. “NOVATECH STUDIO” shpk
5. “PROTOCONS”shpk & “ZENIT&CO” shpk
Nr. Reference REF-24540-04-10-2022
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 22-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “A.SH. ENGINEERING”shpk
2. “ERALD-G” shpk 3. “IMES-D”shpk & “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk
4. “NOVATECH STUDIO” shpk
5. “PROTOCONS”shpk & “ZENIT&CO” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “DGH-TIRANA”shpk - “ZENIT&CO” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 102 696,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 15 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “TOWER” shpk, për këto arsye:
  - Plotesimi i deklarates per paraqitje oferte ekonomike te pavarur (Shtojca 4) nuk eshte i sakte, nuk eshte plotesuar pika 6/b.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. “A.SH. ENGINEERING”shpk
  2. “ERALD-G” shpk 3. “IMES-D”shpk & “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk
  4. “NOVATECH STUDIO” shpk
  5. “PROTOCONS”shpk & “ZENIT&CO” shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “A.SH. ENGINEERING”shpk,, Vlera: 4648420 lekë pa TVSH
  2. “ERALD-G” shpk, Vlera: 4272798 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DGH-TIRANA”shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DGH-TIRANA”shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DGH-TIRANA”shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “DGH-TIRANA”shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ZENIT&CO” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ZENIT&CO” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ZENIT&CO” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ZENIT&CO” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-24540-04-10-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data