Open Procurement Albania

Fuqizimi i stacionit te pompimit te ujitjes nga lumi Seman, zona Sauk-Arapaj, Bashkia Roskovec

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Roskovec
Institucioni Prokurues Bashkia Roskovec
Objekti i Tenderit Fuqizimi i stacionit te pompimit te ujitjes nga lumi Seman, zona Sauk-Arapaj, Bashkia Roskovec
Nr. Reference REF-84800-10-23-2023
Vlera / Fondi Limit 1 332 359,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 24-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar me afat nga data e nënshkrimit të kontratës deri më 1 MUAJ
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020“Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 98, pika 1 germa b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 93 datë 13 Nëntor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Fuqizimi i stacionit te pompimit te ujitjes nga lumi Seman, zona Sauk-Arapaj, Bashkia Roskovec

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Roskovec
  Institucioni Prokurues Bashkia Roskovec
  Objekti i Tenderit Fuqizimi i stacionit te pompimit te ujitjes nga lumi Seman, zona Sauk-Arapaj, Bashkia Roskovec
  Nr. Reference REF-81260-09-26-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 332 359,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 27-09-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-10-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 09-10-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar me afat nga data e nënshkrimit të kontratës deri më 1 MUAJ
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 87 datë 23 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Fuqizimi i stacionit te pompimit te ujitjes nga lumi Seman, zona Sauk-Arapaj, Bashkia Roskovec

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Roskovec
  Institucioni Prokurues Bashkia Roskovec
  Objekti i Tenderit Fuqizimi i stacionit te pompimit te ujitjes nga lumi Seman, zona Sauk-Arapaj, Bashkia Roskovec
  Nr. Reference REF-79689-09-12-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 332 359,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-09-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar me afat nga data e nënshkrimit të kontratës deri më 1 MUAJ
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshm
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 82 datë 2 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data