Open Procurement Albania

Blerje bazë materiale për mirëmbajtjen e rrugëve bujqësore.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
Institucioni Prokurues Bashkia Patos
Objekti i Tenderit Blerje bazë materiale për mirëmbajtjen e rrugëve bujqësore.
Nr. Reference REF-79831-09-13-2023
Vlera / Fondi Limit 1 565 100,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. General Beton  SH.P.K
2. VELLEZERIT KUKA SH.P.K
3. Ardit 06  SH.P.K
4. Sark SH.P.K
5. R E A L SH.P.K
6. Genti 001  SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ REAL” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 518 147,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1821776
  Data e lidhjes se kontrates 14-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates 4 (katër) muaj nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Ardit 06 shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vertetimin per shlyerjen e taksave dhe tarifave vendore per vitin 2023 kudo Mungon vertetimi per shlyerjen e kontributeve te sigurimeve shoqerore.
  -Nuk ka paraqitur vertetimin qe nuk eshte denuar me vendim gjyqesor te formes se prere lidhur me veprimtarine profesionale dhe personat drejtues apo administratore
  -Ka deklaruar mjetin tip terheqes me targe AB951EY, dokumenti i siguracionit te mjetit eshte jashte afatit te vlefshmerise.
  -Nuk ka paraqitur fotot e mjetit tip gjysme-rimorkio me targe AIR613.

  2. SARK shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur deshmi per furnizimet e meparshme te ngjashme, te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates

  3. Vellezerit Kuka, per arsye:
  -Nuk disponon kamion vetshkarkues me kapacitet mbajtes mbi 20 ton cope 2
  -Nuk ka deklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit mjetet me targe AB 762GV dhe AA651DY.

  4. General Beton sh.p.k, per arsye:
  -Ka paraqitur vertetimet per taksat vendore per vitet e meparshem jo per vitin 2023
  -Nuk ka paraqitur vertetimin nga gjykata dhe prokuroria.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 101 datë 18 Dhjetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data