Open Procurement Albania

Loti 1-Ndërtimi i seksionit rrugor Bypass të Vlorës, Korridori Veri-Jug

Procuring Authority / Buyer Albanian Road Authority
Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Tender object Loti 1-Ndërtimi i seksionit rrugor Bypass të Vlorës, Korridori Veri-Jug.

Qëllimi i projektit është të përfundojë projektin ndërtimi i By Pass të ri të Vlorës i cili përbëhet nga një rrugë e gjatë 29 km ."
Projekti fillon nga Rrethrrotullimi deri në fund të Rrugës së Dyfishtë Levan - Vlora.
Reference No. ALBANIA - FIER AND VLORE BYPASS ROADS -34637
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT
Type of Contract
Procurement Method
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 15-08-2017
Last date of Submitted Documents
Tender Held Date
No. of Bidders 9
Bidders 1.China Road & Bridge - 51,979,143.00 Euro
2.INC - 37,258,836.58 Euro
3.Gener 2 & Ing.E.Mantovani - 34,829,523.36 Euro
4.Sinohydro -48,557,997.09 Euro
5.Sadeem Al – 46,248,650.71 Euro
6.Tirrena Scavi -46,206,284.60 Euro
7.Combined Group -36,738,927.32 Euro
8.Adige Bitumi -42,239,319.00 Euro
9.Alpine -47,392,458.07 Euro
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Gener 2 - Impresa di Construzioni and Ing.E. Mantovani
 • The winning bid ALL without vat 35,874,357.4 Euro
  Bidder Announcement date 25-10-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 27 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur skualifikime.
  Cancellation reason
  Additions Informacioni dhe dokumentat jane marre ne faqen zyrtare te Bankes Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim

  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement

  SUPPORTERS

  Here you can have your ADVERTISEMENT

  Contact at [email protected]

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data