Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 169 322 124,686,516,673 184 86,437,800,093 81,206,340,181

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority “Ndërtim i Godinës së Qendrës së monitorimit të trafikut” 205,543,896 Announced the Winner LLAZO SHPK 172,200,101.00
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh Zgjerim i rrugës Elbasan -Qafë - Thanë (Faza e I) 19,896,086 Announced the Winner INVICTUS & M.A.G PARTNERS &ANGERBA 18,450,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit” 7,237,590 Announced the Winner GJEOKONSULT & CO SHPK 7,237,590.00
Albanian Road Authority “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Plani i Bardhë” 8,888,210 Announced the Winner GR ALBANIA 8,204,000.00
Albanian Road Authority “Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit” 1,124,815,834 Announced the Winner Ante-Group & FERRO BETON -CONSTRUCTION CO & BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD 1,112,810,700.00
Albanian Road Authority Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpateve në Plani i Bardhë 1,170,234,457 Announced the Winner SELAMI SHPK & COMPANY RIVIERA 2008 & GARDEN LINE 1,146,500,000.00
Albanian Road Authority “Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë Thanë, (Faza 1)” 2,499,999,989 Announced the Winner ALB-BUILDING SHPK 2,183,763,746.00
Albanian Road Authority Shtese Kontrate -Rindërtim Ura e Tapizës, (shtesë punimesh) 25,392,308 Announced the Winner G.P.G Company & NG STRUCTURES 25,392,308.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Qendra e monitorimit të trafikut (200km) Faza e Parë 24,379,798 Announced Procurement
Albanian Road Authority Loti 5 “Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa e Lapidarit” 12,732,013 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë” 2,285,280,226 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Studim projektim By Pass Elbasan” 81,838,647 Announced Procurement
Albanian Road Authority Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj” 41,459,368 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar” 58,133,781 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër)” 8,157,656 Announced the Winner “S&L Studio” sh.p.k 7,995,000.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos 34,351,306 Announced the Winner G.P.G. COMPANY SHPK 32,438,364.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 8 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Fier Shegan - Divjake + K/Rr. Nacionale - Grabian + Strume - Qafe Marinez” Signed the Contract BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun” Signed the Contract “IRIDIAN” & “AURORA KONSTRUKSION”
Albanian Road Authority Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër) 833,288,437 Signed the Contract COBIAL 792,055,520.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 “Supervizion per Mirembajtjen me performance të segmenteve rrugore të shtuara me VKM nr.600, date 13.10.2021.” Signed the Contract “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING”
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 4: Kontrata D “Supervizion Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” Signed the Contract A & E Engineering SHPK
Albanian Road Authority “Supervizion punimesh Rehabilitim i rrëshqitjes në segmentin rrugor Qafë Mali-Fierzë” 2,083,231 Signed the Contract HE & SK 11 11 1,852,534.00
Albanian Road Authority Rehabilitimi i rrëshqitjes segmenti rrugor Qafë Mali-Fierzë 99,168,047 Signed the Contract “PEPA GROUP GROUP” & “SELAMI” SHPK 97,676,553.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 9 “Mirëmbajtje me performancë e segmenteve rrugorë Këlcyrë – Ballaban (13.5 km) dhe K/Gllavë – Ballaban” Signed the Contract IDK – Konstruksion
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 10 “Mirëmbajtje me performancë e rrugëve të plazheve: Plazhi Kakome 3 km, Lukovë 2.6 km, Borsh 2 km, Livadh 2 km, Jalë 5.3 km, Dhërmi 1.7, Dhermi (rruga Perivolo) 2.7 km, Palasë 2.5 km,” Signed the Contract A.L-ASFALT
Albanian Road Authority “Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit” 33,324,063 Signed the Contract Bami SHPK 32,873,500.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" Signed the Contract Artyka II SHPK
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” Signed the Contract “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING”
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos 4,090,729 Announced the Winner SPHAERA 3,900,000.00
Albanian Road Authority Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë 1,183,260,667 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 1,164,381,419.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data