Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2023)

Procuring Authority / Buyer Albanian Road Authority
Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Tender object Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2023)
Reference No. REF-67707-04-28-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 810 126,00
Type of Contract
Procurement Method Consultancy Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 02-05-2023
Last date of Submitted Documents 12-05-2023
Tender Held Date 12-05-2023
No. of Bidders 2
Bidders Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar ne perfundim te fazes se pare te procedures:
1. “INFRATECH” SHPK
2. “DRICONS”
3. “SPHAERA”

Kane qene pjesemarres ne fazat e tjera te procedures keta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. “INFRATECH” SHPK, me vlere 1,665,400 Leke pa TVSH dhe zero pike
2. “SPHAERA” SHPK, me vlere 1,578,505 Leke pa TVSH dhe 273,60 Pike
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • SPHAERA
 • The winning bid ALL without vat 1 578 505,00
  Bidder Announcement date 03-07-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 1894206
  Contract date 13-07-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 5.3 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. INFRATECH SHPK, per arsye:
  -Nuk disponon personelin kryesor
  -Nje pjese e stafit eshte e angazhuar ne kontrata ne zbatim me ARRSH.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2014
  Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 64 datë 24 Korrik 2023
  Cancellation of Procurement
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  SUPPORTERS

  Here you can have your ADVERTISEMENT

  Contact at [email protected]

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data