Open Procurement Albania

Dhënie me koncesion/PPP të portit të jahteve “Marina Rodon”

Partner / Concesionary Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
Contract's Object Dhënie me koncesion/PPP të portit të jahteve “Marina Rodon”

Objekti i kontratës: “Dhënia me koncesion/partneritet publik privat të portit të jahteve “Marina Rodon”, propozim i kërkuar”.
Forma e kontratës: B.O.T (Ndërtim – Operim – Transferim) .
Burimi i financimit: Investim privat.
Porti është projektuar të ndërtohet në vijën bregdetare jugore të Gjirit të Drinit, rreth 7 km larg Kepit te Rodonit Porti është projektuar të ndërtohet në vijën bregdetare jugore të Gjirit të Drinit, rreth 7 km larg Kepit te Rodonit, në koordinatat gjeografike:
- - Gjerësi Gjeografike 41º34' 16” Veri
- Gjatësi Gjeografike 19º 31’ 58” Lindje.

Porti i jahteve "Marina Rodon" është parashikuar të ndërtohet në bregun lindor të Adriatikut të Jugut, në Gjirin e Rodonit i cili bën pjesë ne Gjirin e Drinit si njësia fiziografike me e madhe e bregdetit shqiptar. Përgjatë vijës bregdetare të kësaj Njësie, rreth 83 km e gjatë, që kufizohet në veri me Kepin Mendre (Ulqin) dhe ne jug me Kepin e Rodonit, ndodhen edhe grykëderdhjet e lumenjve Drin i Lezhës, Mat e Ishem si dhe lagunat e Vilunit, Kune-Vainit e Patogut.
Ref Nr: 32773-08-05-2019
Procurement Method Open Procedure
Concession's Status Announced the Winner
Concessionary Company
 • Last date of Submitted Documents 06-09-2019
  Concession's Held Date 06-09-2019
  No. of Bidders 1
  Bidders Praslin Investment” sh.p.k-“R&T” sh.p.k
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • K52113007F-J61901094G
 • Praslin Investment” sh.p.k & “R&T” sh.p.k.
 • Cost of Concession
  Concession's Duration 35 vite
  Concession's Announcement Date 06-08-2019
  The winning bid ALL without vat 883,461,666
  Bidder Announcement date 07-10-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 35 vite
  Appeals Nuk është skualifikuar asnjë ofertues.
  Cancellation reason
  Public Announcement Bulletin Nr.42 – Dt.21-10-2019
  Concessionaire Agreement/Acts

  Njoftimi i kontrates
  DPK Porti i Jahteve Marina Rodon
  NJoftim Fituesi

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data