Open Procurement Albania

Punime Rehabilituese për Kopështin Moravë, shkollën Dyshnik dhe Qendrën e Shërbimeve Arsimore Berat

Procuring Authority / Buyer Local Unit Berat
Procuring Authority / Buyer Bashkia Berat
Tender object Punime Rehabilituese për Kopështin Moravë, shkollën Dyshnik dhe Qendrën e Shërbimeve Arsimore Berat
Reference No. REF-49725-11-14-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 16 993 200,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 15-11-2022
Last date of Submitted Documents 15-12-2022
Tender Held Date 15-12-2022
No. of Bidders 8
Bidders 1. ASI-2A CO
2. BESTA
3. DON JURGE
4. EURO-ALB
5. FLED
6. INA
7. TOTILA
8. ZEQILLARI
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • INA
 • The winning bid ALL without vat 13 978 248,00
  Bidder Announcement date 06-01-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 16773898
  Contract date 25-01-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 2 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem
  1.DON JURGE , per arsye:
  -Nuk ka paraqitur oferte

  2. EURO-ALB, per arsye:
  -Nuk eshte dokumentacioni i plote dhe konform kritereve te pergjithshme dhe te vecanta te tenderit.
  -Ka paraqitur oferte me gabime artimetike.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for INA viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for INA viti 2014
  Monitor treasury transaction for INA viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for INA viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 12 datë 6 Shkurt 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Project

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data