Open Procurement Albania

Prishje dhe transportim te inerteve te gjeneruara ne kuader te procesit te rindertimit, Bashkia Vore

Procuring Authority / Buyer Local Unit Vorë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Vorë
Tender object Prishje dhe transportim te inerteve te gjeneruara ne kuader te procesit te rindertimit, Bashkia Vore(Programi i Rindertimit)
Reference No. REF-50723-11-22-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 9 771 389,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 23-11-2022
Last date of Submitted Documents 05-12-2022
Tender Held Date 05-12-2022
No. of Bidders 2
Bidders 1. “A.L-ASFALT” shpk
2. B.O.E “KLAJGER KONSTRUKSION & “No – Bi” shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • KLAJGER KONSTRUKSION - No – Bi shpk
 • The winning bid ALL without vat 9 612 985,00
  Bidder Announcement date 20-12-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 9612985
  Contract date 30-12-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 30 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Cancellation reason
  Additions Vlera e kontrates eshte pa TVSH.
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION viti 2014
  Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION viti 2019-2020

 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Vorë REF-50723-11-22-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Preventiv
  Bidder Announcement Buletini i Posaçëm Nr. 174 datë 20 Dhjetor 2022
  Signing of the Contract
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Formulari i Lidhjes se Kontrates
  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data