Open Procurement Albania

Rindërtimi i Shkollës së Mesme “Isa Boletini”, Vorë

Procuring Authority / Buyer Local Unit Vorë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Vore
Tender object Rindërtimi i Shkollës së Mesme “Isa Boletini”, Vorë (Programi i Rindertimit)
Reference No. REF-51671-12-01-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 279 218 915,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 02-12-2022
Last date of Submitted Documents 12-12-2022
Tender Held Date 12-12-2022
No. of Bidders 2
Bidders Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar ne perfundim te fazes se pare te procedures:
1. B.O.E “RAFIN COMPANY” sh.p.k & “UDHA” sh.p.k & “NDREGJONI” sh.p.k & “S&L STUDIO” sh.p.k
2. “KLAJGER KONSTRUKSION” shpk me Nipt K51423028P

Kane qene pjesemarres ne fazen tjeter te procedures keta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. B.O.E “RAFIN COMPANY” sh.p.k & “UDHA” sh.p.k & “NDREGJONI” sh.p.k & “S&L STUDIO” sh.p.k, me vlere te ofertes 279.150.000 leke
2. “KLAJGER KONSTRUKSION” shpk, me vlere te ofertes 279.000.000 leke.
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • KLAJGER KONSTRUKSION SHPK
 • The winning bid ALL without vat 279 000 000,00
  Bidder Announcement date 10-01-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 279000000
  Contract date 16-01-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 1 muaj projektim dhe 12 muaj zbatimi i punimeve
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar

  Nuk ka pasur ankesa

  Cancellation reason
  Additions Vlera e kontrates eshte pa TVSH.
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for KLAJGER KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Vorë REF-51671-12-01-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Raport mbi Projektidene Paraprake
  Formulari i Lidhjes se Kontrates

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data