Open Procurement Albania

Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Policise Qarkut Durres
Objekti i Tenderit Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës”
Nr. Reference REF-60216-02-23-2023
Vlera / Fondi Limit 3 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 24-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 16-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas afatit 24 muaj të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik “Auto Manoku Servis” SHPK, me objekt shfuqizimin e vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave mbi skualifikimin e ofertes se paraqitur prej tij.Kjo ankese eshte publikuar ne rregjistrin e ankesave me date 11.04.2023.
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se “...në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme...”
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-60216-02-23-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular per Publikim “Auto Manoku Servis” SHPK

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data