Open Procurement Albania

Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Garda e Republikes
Objekti i Tenderit Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes
Nr. Reference REF-78186-11-10-2020
Vlera / Fondi Limit 18 000 120,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 04-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1) “EURO 2001” SHPK
2) “ATLANTIK 3” SHPK
3) "ARISA-KONFEKSION" SHPK
4) “MALBERTEX” SHPK
5) “GENTIAN SADIKU” PF
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARISA - KONFEKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 14 988 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 60 ditëve nga dita e lidhjes së kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje me vendimin e KSHA nr 2492/2 prot., 23.12.2020 dhe me vendimin e Komisionit të Prokurimit Publik nr 188/2021 datë 30.04.2021, protokolluar në ABP me nr. 856 prot.,datë 07.05.2021 (Paraqitur ankese nga subjekti Gentian Sadiku per shfuqizim te vendimit te KVO mbi kualifikimin e ofertës së operatorëve ekonomikë “Arisa Konfeksion” dhe “Malbertex” shpk, KPP nuk ka pranuar ankesen)
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “EURO 2001” SHPK
  • Nuk arriti të plotësoj pikën 1, të seksionit 2.1, Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë, pika 2. Kriteret e vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë vlefshmërinë e Çertifikatës ISO 9001:2015. Nga verifikimi i Çertifikatës së paraqitur, ISO 9001:2015, me nr. AL.13.0270.QMS, rezulton se kjo çertifikatë është e pavlefshme.

  2. Arsyet e s’kualifikimit për “ATLANTIK 3” SHPK
  • Nuk arriti të plotësoj pikën 3, të seksionit 2.3, Kapaciteti teknik, pika 2. Kriteret e vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë asnjë nga mostrat e këkuara sipas tabelës në DST.
  • Nuk arriti të plotësoj pikën 3, të seksionit 2.3, Kapaciteti teknik, pika 2. Kriteret e vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë raport testimi për “Xhup i shkurtër” për punonjësit e Gardës të Republikës.
  • Nuk arriti të plotësoj pikën 3, të seksionit 2.3, Kapaciteti teknik, pika 2. Kriteret e vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të justifikojë, që Rezultati, sipas Raport Testimi të paraqitur, të jetë në përputhje me specifikimet e kërkuara sipas DST, dhe konkretisht për Objektin: Kostum uniforme, Bluzë mëngë të shkurta dhe Bluzë pambuku mëngë të shkurta.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-78186-11-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data