Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 170 1160 36,121,947,017 596 21,855,068,396 7,583,342,181

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje detergjent, dezinfektant dhe aromatizues 30,727,699 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim 9,236,537 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh per Agjencine e Mbikqyrjes Policore 10,377,316 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje autoambulancash dhe automjetesh te tjera per Qendren Spitalore Universitare “Nene Tereza 6,393,317 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 18,702,316 Njoftuar Fituesi “AUTO MANOKU” SH.P.K 9,454,913.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Blerje bateri për automjete” 2,506,409 Njoftuar Fituesi Alked Kopaçi 1,734,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II “Blerje goma për automjete” 14,736,558 Njoftuar Fituesi “TIRES-R” SHPK 8,600,075.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 3 “Riparim dhe mirëmbajtje autoambulancash dhe automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës” 19,974,800 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 7,689,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje Buke gruri dhe Simite” 1,784,174 Njoftuar Fituesi 4 S 1,537,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për DVP Durrës” 3,903,812 Njoftuar Fituesi “Auto Manoku Servis” sh.p.k 2,583,622.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 4 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Korçë” 7,447,761 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 4,319,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Detergjentë për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve 39,951,333 Njoftuar Fituesi “MALVINA VISOKA” PF 33,750,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Furnizim vendosje, montim,kolaudim kondicionerë Inverter për Agjencinë e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes 3,770,808 Njoftuar Fituesi “ATOM” sh.p.k 2,274,280.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje mobilimi për arredimin e klasave SmartLab për Ministrinë e Arsimit dhe Sportit 84,394,508 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 5001 (AFA) Tiranë” 94,856,552 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 93,910,341.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Blerje Mjete Transporti me Kalueshmeri të Lartë 4x4 SUV” 25,213,968 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje mjete transporti autovetura komerciale” 24,608,620 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi dhe publikimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës 4,166,667 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,680,567.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemit të kondicionimit të ndërtesës së Kryeministrisë 35,977,266 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK 27,162,140.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje e automjeteve të DVP Gjirokastër” 7,000,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Materiale kancelarie të tjera zyre 3,716,833 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,706,347.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 224,090,688 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 224,090,688.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Mazut)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite” 21,052,029 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 21,052,029.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Mirëmbajtje mjete transporti për DVP Fier 14,092,683 Njoftuar Fituesi “S I L A” sh.p.k 9,914,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim dhe riparim i automjeteve të MIE për nevojat e aparatit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë 11,155,477 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 6,654,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim i mjeteve të SHKBB-së 2,009,800 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,639,050.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje e mjeteve te transportit për DVP Korçë 3,283,200 Njoftuar Fituesi KADIU 3,129,920.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “ Blerje Bulmeti dhe nënproduktet e tij” 50,790,865 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje Mish dhe nënproduktet e tij ” 7,639,547 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje vezë ” 4,841,446 Anuluar Procedura

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data