Open Procurement Albania

Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite"
Nr. Reference REF-79321-11-20-2020
Vlera / Fondi Limit 12 046 516,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “KADRA” SHPK
2. “M.C CATERING” SHPK
3. “DAJTI PARK 2007” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A D R A
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11 827 232,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankese “Dajti Park 2007 me objekt Shfuqizimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave në lidhje me skualifikimin e ofertës së operatorit ekonomik “tij për procedurën e prokurimit .
  Marrë përgjigje: me Vendimin e KSHA-së në Organin Qendror Blerës me nr. 2529/2, prot., datë 30.12.2020, si dhe Vendimin e Komisionit të Prokurimit Publik me nr. 55/2021 datë 29.01.2021 te cilet nuk kane pranuar ankesen.
  Janë s’kualifikuar operatorët ekonomikë:
  1. “M.C CATERING” SHPK
  • Nuk arriti të plotësoj pikën 1, seksioni 2.1, “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë”, pika 2, Kriteret e veçanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertës nuk ariti të paraqesi Licencë të kategorisë “II.1.A.1 - Prodhim, përpunim dhe shpërndarje me shumicë e ushqimeve për njerëz”, për prodhimin ose tregtimin e bukës, në emër të subjektit ofertues, të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit. Licenca e paraqitur është për “Shërbimin katering” dhe jo për objektin e prokurimit.
  • Nuk arriti të plotësoj gërmën “c”), pika 4, seksioni 2.3, Kapacitetit Teknik, pika II, Kriteret e veçanta të kualifikimit pasi në momentin e hapjes së ofertës nuk arriti të paraqes certifikatën për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj. Licenca e paraqitur është për ambjentin me adrese : rruga Pjeter Budi, Tirane, kurse sipas kontrates së qirasë dhe lejes së higjenës ambjenti “Magazine ushqimore” ndodhet në adresen : Kamez, rruga Co Plan, banesa nr. 14, Tirane.

  2. “DAJTI PARK 2007” SHPK;
  • Nuk arriti të plotësoj gërmën “c”), pika 4, seksioni 2.3, Kapacitetit Teknik, pika II, Kriteret e vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertës nuk ariti të paraqes Çertifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj. Çertifikata për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj, e paraqitur, është lëshuar për aktivitetin “hotel-restorant” dhe jo për një ambient të përshtatshëm për prodhimin ose magazinimin e mallrave objekt prokurimi.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-79321-11-20-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data