Open Procurement Albania

Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)”
Nr. Reference REF-08413-10-15-2021
Vlera / Fondi Limit 140 729 412,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 17-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “RESULI-ER” SH.A
2. “PORTO ROMANO OIL”(PRO SH.A)
Operator Ekonomik Kontraktues
 • RESULI - ER
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 0,5 lekë /liter
  Data e shpalljes se fituesit 06-12-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “PORTO ROMANO OIL”(PRO SH.A, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.2.2, seksioni 2.3, “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE, rezulton se, ka raporte negative ndërmjet aktivit dhe pasivit në tre balance të njëpasnjëshme, dhe konkretisht në bilancet e viteve 2018, 2019 dhe 2020.
  - nuk plotëson pikën 1, seksioni 2.3, “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur dëshmi për furnizimet e mëparshme të ngjashme të kryera gjatë 3 (tre) viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, në vlerën jo më pak se 40% e vlerës së fondit limit të këtij loti. Furnizimet e ngjashme të mëparshme të kryera gjatë 3 (tre) viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, të paraqitura në SPE nga ofertuesi, janë në vlerë më të vogël se 40% e vlerës së fondit limit të këtij loti.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-08413-10-15-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data