Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Gardën e Republikës”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Gardën e Republikës”
Nr. Reference REF-12501-11-23-2021
Vlera / Fondi Limit 30 264 100,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-11-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 09-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “ALSTEZO” SHA
2. “AUTO MANOKU-SERVIS” SHPK
3. “BUSHI SERVIS” SHA
4. “KADIU” SHA
5. “POWER INDUSTRIES” SHPK
6. “SERVIS AUTO 2000” SHPK
7. “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 678 040,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-01-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “AUTO MANOKU-SERVIS” SHPK, për këto arsye:
  - nuk ka ofertuar për të gjithë zërat e kërkuara në shtojcën 2 të DST, dhe konkretisht per zërin nr. 3 “Riparim cilindër frenimi”, pika 8 të Llojit të automjetit: Kamion, Marka: Hyundai, Tipi: HD-120, Viti i Prodhimit: 2000.
  2. “KADIU” SHA, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur, nuk arriti të provojë se gjatë 3 viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, ka kryer shërbime të mëparëshme të ngjashme, në një vlerë jo më pak se 40% e vlerës së fondit limit.
  3. “SERVIS AUTO 2000” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur, nuk arriti të provojë se gjatë 3 viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, ka kryer shërbime të mëparëshme të ngjashme, në një vlerë jo më pak se 40% e vlerës së fondit limit.
  4. “VILNIK MOTORS” SHPK, për këto arsye:
  - Pas shqyrtimit të informacionit mbi ofertën anomalisht të ulët të përcjellë nga ofertuesi “Vilnik Motors” shpk, në mënyrë elektronike dhe në mënyrë shkresore protokolluar me tonën nr. 2181/1 datë 30.12.2021, ka rezultuar se, shpjegimet e paraqitura për cmimin apo kostot e propozuara që lidhen me shërbimet e furnizim & vendosje të pjesëve të këmbimit, nuk janë të sakta.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-12501-11-23-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data