Open Procurement Albania

Loti III. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti III. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”
Nr. Reference REF-19197-02-09-2022
Vlera / Fondi Limit 86 500 704,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 10-02-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2022
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. “EXIMOIL” SHA
2. “KADIU” SHA
3. “KAPPA - OIL” SHA
4. “TOP – OIL” SHA
5. “Andi Hamo”
6. “B & A – 02” Sh.a & “Auto Asja” sh.a
7. “Desaret & COMPANY” & “MOTOREX” Sh.a
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “KAPPA - OIL” SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 34 913 420,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-04-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Andi Hamo”, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën 2.2.2, seksioni 2.2 “Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Bilancin e vitit 2019.
  2. “B & A – 02” Sh.a & “Auto Asja” sh.a, për këto arsye:
  - nuk përmbush kriteret e pergjithshme te kualifikimit, pasi nuk eshte paraqitur marreveshje bashkepunimi per Lotin 3 ku te caktohet perqindja e pjesemarrjes ne bashkim.
  3. “Desaret & COMPANY” & “MOTOREX” Sh.a, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën 1, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE rezulton se, anëtari i Bashkimit te Operatorëve ekonomikë Desaret Company,(i cili sipas akt-marrëveshjes se bashkepunimit rezulton me 70% të pjesmarrjes) nuk ka paraqitur përvojë të mepareshme te ngjashme te realizuar brenda 3 viteve te fundit
  Arsyeja e Anulimit Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin;
  Shenime Buletini I anullimit të kontrates Nr. 80 datë 20 Qershor 2022
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-19197-02-09-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data