Open Procurement Albania

“Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)”

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)”
Nr. Reference REF-23815-04-01-2022
Vlera / Fondi Limit 1 620 255,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 15-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“InfraKonsult”
2.“Tower sh.p.k”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Tower SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 459 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1750800
  Data e lidhjes se kontrates 21-06-2022
  Kohezgjatja e kontrates 8 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:

  1. “Zenit&CO” sh.p.k per arsye:
  - referuar pikes 2.3.3 të DST, në rastin e procedurës së prokurimit “Shërbim konsulence”, stafi i deklaruar i disponueshëm për realizimin e kësaj kontrate në këtë procedurë prokurimi është i angazhuar në kontratën e lidhur me Autoritetin Rrugor Shqiptar

  2. “G B Civil Engineering” sh.p.k per arsye:
  -Referuar pikes 2.3.3 të DST, në rastin e procedurës së prokurimit “Shërbim konsulence”, stafi i deklaruar i disponueshëm për realizimin e kësaj kontrate në këtë procedurë prokurimi është i angazhuar në kontratën e lidhur me Autoritetin Rrugor Shqiptar.
  -Oferta ekonomike me vlerë 1,343,866.01 lekë (pa tvsh), e paraqitur nga ky operator është poshtë vlerës minimale të lejuar 1,411,701.80 lekë (pa tvsh), kjo në kundërshtim me vendimin Nr. 354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim” dhe rekomandimin Nr. 5585,datë 25.07.2017 të Agjensisë së Prokurimit Publik.

  3. “NOVATECH STUDIO” per arsye:
  -pasi nuk i është përmbajtur formularit të ofertës ekonomike, në DST kohëzgjatja e shërbimit është 8 muaj ndërkohë në propozimin ekonomik të paraqitur nga OE është më pak se 8 muaj.Nuk është plotësuar kriteri kohor në prezantimin e propozimit ekonomik të OE

  4. “INFRATECH” per arsye:
  - nuk i është përmbajtur formularit të ofertës ekonomike, në DST kohëzgjatja e shërbimit është 8 muaj ndërkohë në propozimin ekonomik të paraqitur nga OE është më pak se 8 muaj. Gjithashtu, sipas TOR-eve është parashikuar edhe inxh. elektrik, ndërsa në propozimin ekonomik nuk është përfshirë respektivisht sipas formularit të publikuar. Nuk është plotësuar kriteri kohor dhe sasior në prezantimin e propozimit ekonomik të OE.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatorët ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës jane:
  1. “ZENIT&CO”
  2. “G B Civil Engineering”
  3. “InfraKonsult”
  4. “NOVATECH STUDIO”
  5. “INFRATECH”
  6. “TOWER”
  7. “SPHAERA”
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tower SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tower SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tower SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tower SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 85 datë 27 Qershor 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data