Open Procurement Albania

“Supervizion punimesh Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1”

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Supervizion punimesh Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1”
Nr. Reference REF-24203-04-06-2022
Vlera / Fondi Limit 1 810 321,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 25-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. BOE “HE & SK 11” & “HTS COMPANY”
2. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
3. InfraKonsult
4. INFRATECH
5. TOWER
6. ZENIT&CO
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Zenit 06 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 622 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1946400
  Data e lidhjes se kontrates 17-06-2022
  Kohezgjatja e kontrates 26 jave
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.INFRATECH SHPK per arsye:
  -nuk plotëson pikën 2.3.3 Kriteret e Veçanta, stafi teknik, pra, personeli kryesor i deklaruar i disponueshëm i angazhuar është i njëjtë në këtë procedurë dhe në atë të shpallur fitues rishtas në një kontratë tjetër në AK.

  2.“InfraKonsult” SHPK per arsye:
  -është vlerësuar me 69 (pikë) për mosplotësimin e Kriterit të Vlerësimit të Propozimit Teknik të përcaktuar në DST, konkretisht: 19-(ii) Metodologjia e Propozuar, ii/a. Përqasja teknike dhe metodologjia, ii/b Plani i punës dhe grafiku i dorëzimit të projektit, për arsye se nuk janë paraqitur këto dokumenta në sistem në fazën e dytë të propozimit teknik. Bazuar në DST, pika 19 “Kriteret e Vlerësimit” ku thuhet se minimumi i pikëve të Propozimit Teknik, për të vazhduar me vlerësimin e propozimit ekonomik është 70 pikë, për këtë arsye, nuk vazhdohet me hapjen e ofertës ekonomike të operatorit“InfraKonsult” SHPK.

  3. BOE “HE & SK 11” SHPK & “HTS COMPANY” SHPK per arsye:
  -Oferta finaciare e paraqitur nga ky BOE është 1,716,488.5 Lekë (pa TVSH), ndërsa pas verifikimit të veprimeve aritmetike nga KVO, rezulton se vlera e ofertës ekonomike është 1,816,488.5 Lekë (pa TVSH). Rezulton se vlera absolute e korrigjimit është më e madhe se 2%.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 85 datë 27 Qershor 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data