Open Procurement Albania

Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Ura e Cerenecit - Stebleve, Qafe Bualli-Kraste, Burrel-Komesi;Ura e Matit-Lis;K/UlezUlez;Trebisht- Dogane 75.92 km.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Ura e Cerenecit - Stebleve, Qafe Bualli-Kraste, Burrel-Komesi;Ura e Matit-Lis;K/UlezUlez;Trebisht- Dogane 75.92 km.
Nr. Reference REF-73550-06-05-2018
Vlera / Fondi Limit 89 446 948,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-06-2018
Data e mbajtjes se tenderit 29-06-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues GJOKA KONSTRUKSION
ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUCION
2AF Albania Group & ALB LEAA INTERNATIONAL
SELAMI
VLLAZNIA NDERTIM I.S
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SELAMI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 76 013 844,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-09-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 91216613
  Data e lidhjes se kontrates 19-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria “VLLAZNIA NDERTIM I.S” sh.p.k ,protokolluar prane AK me nr.318, date 01.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 07.08.2018, percjelle subjektit me shkresen nr 330 prot, dt.08.08.2018.
  Me date 16.08.2018 shoqeria “VLLAZNIA NDERTIM I.S” sh.p.k, i është drejtuar KPP-se. KPP me vendimin nr 589/2018, percjelle AK-së me shkresen nr 589/1 prot, dt.07.09.2018 ndër të tjera ka vendosur mos pranimin e ankesës së operatorit “VLLAZNIA NDERTIM I.S” sh.p.k dhe lejimin e AK që të vijojë me hapat e mëtejshem procedurial.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Adem Pojani :
  Nuk plotëson asnjë nga kriteret e kualifikim pasi nuk është ngarkuar asnjë dokument ligjor në sistem.

  2. “GJOKA KONSTRUKSION” sh.a:
  Nuk ka dhene oferte per Formularin Nr 8 te preventivit vlera e te cilit përfaqëson 3% te ofertes, ne total oferta e tij leviz 2.13%.Prandaj eshte e pavlefshme.

  3. “VLLAZNIA NDERTIM I.S” sh.p.k:
  Nuk ka plotesuar Preventivin sipas kerkesave te DST. Ne DST dhe sistem, ka tre preventive me dy çmime te ndryshme, ngarkuar nga AK. Ne oferten tuaj keni paraqitur nje preventiv per t e gjthe gjatesine e kontrates me nje lloj çmimi, ne kundershtim me ato te parashikuar nga AK, duke bere oferten tuaj ta pa vlefshme. Si rrjedhim, Shtojca 1 e DST-ve, formulari i ofertes, vleresohet jo e rregullt.
  4. “ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUCION” sh.p.k :
  Nuk plotëson kushtet per kualifikim per sa ju perket mjeteve te punes qe kerkohen per zbatimin e kontrates, pasi keto mjete jane te njejta me ato te angazhuara ne objektin: "Kuben- Vasije 35.4 km” , ne te cilin jeni kualifikuar dhe renditur i pari, prandaj mjetet tuaja rezultojne te angazhuara ne tjeter objekt, ne kundershtim me ate qe eshte percaktuar ne kriteret per kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-73550-06-05-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.37 - Dt.17-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data