Open Procurement Albania

Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Nyja F.Dukagjin-L. Rr.Kombit, U.Drinit (Hyrja Kukës)-Sh.Galica, Sh.Galica-Krumë, Krumë-Q.Prushi, Plepa-Kam 77.6 km".

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Nyja F.Dukagjin-L. Rr.Kombit, U.Drinit (Hyrja Kukës)-Sh.Galica, Sh.Galica-Krumë, Krumë-Q.Prushi, Plepa-Kam 77.6 km".
Nr. Reference REF-73879-06-07-2018
Vlera / Fondi Limit 79 385 966,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 02-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues MARSI - ARMEMIL
HAZIRI - NDREGJONI
ALB SHPRESA - CURRI
GRIALD - KOMBEAS
OUEN - SHPRESA AL
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GRIALD - KOMBEAS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 75 308 656,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 90370387.2
  Data e lidhjes se kontrates 30-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  1. Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria “OUEN” sh.p.k & “ SHPRESA AL” sh.p.k , protokolluar prane AK me nr.327, date 08.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 07.08.2018, percjelle subjektit me shkresen nr 340 prot, dt.15.08.2018, duke refuzuar ankesen .
  2. Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria B.O “HAZIRI” sh.p.k, & “NDREGJONI” sh.p.k , protokolluar prane AK me nr.332, date 09.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 07.08.2018, percjelle subjektit me shkresen nr 341 prot, dt.15.08.2018 duke refuzuar ankesen.
  Me date 24.08.2018, protokolluar nga AK nr 355 prot, shoqeria “OUEN” sh.p.k & “ SHPRESA AL” sh.p.k, i është drejtuar KPP-se.
  KPP me vendimin Nr 1424/1, dt.27.08.2018, protokolluar nga AK me nr 363, date 30.08.2018, vendosi pezullimin e procedures se prokurimit dhe shqyrtimin ne themel.
  AK me vendimin Nr 47 prot, dt.30.08.2018 vendosi pezullimin e procedures deri ne marrjen e nje vendimi perfundimtar.
  Me shkresen nr 365 prot, dt.03.09.2018, AK informoi Komisionin e Prokurimit Publik mbi ecurine dhe hapat e ndermarre nga AK, ne lidhje me trajtimin ligjor te ankeses.
  KPP me vendimin nr 712/2018, percjelle AK-së me shkresen nr 712/1 prot, dt.23.10.2018, protokolluar nga AK me nr 431, dt. 25.10.2018, ndër të tjera ka vendosur mos pranimin e ankesës së operatorit “OUEN” sh.p.k & “ SHPRESA AL” sh.p.k dhe lejimin e AK që të vijojë me hapat e mëtejshem procedurial.


  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Adem Pojani :
  Nuk plotëson asnjë nga kriteret e kualifikim pasi nuk është ngarkuar asnjë dokument ligjor në sistem.

  2. “OUEN” sh.p.k & “ SHPRESA AL” sh.p.k :
  Nuk plotesoni kushtet per kualifikim pasi ne QKB nuk keni te përfshirë objektin e prokurimit, kusht i cili parashikohet ne piken 3.1 te DST-ve, .
  3. “ CURRI” shpk, & “ALB SHPRESA” sh.p.k :
  Nuk plotesoni kushtet per kualifikim per sa ju perket mjeteve , kamion, autobetoniere, borepastruese, fadrome pasi keto mjete jane te njejta me ato te angazhuara ne objektin: "LezhëNënkalimi Milot, Lidhja e 2 urave-K/Pllanë - U.Zogut, Lezhë-H.Gjuetisë, Vain-Bilanc, U.DrojesMilot , Laç- Patok, Balldre-B Juges 77.85 km” , ne te cilin jeni kualifikuar dhe renditur i pari, prandaj mjetet tuaja rezultojne te angazhuara ne kundershtim me ate qe eshte percaktuar ne kriteret per kualifikim.

  4. B.O “HAZIRI” sh.p.k, & “NDREGJONI” sh.p.k :
  Kontrata e qerase per mjet pune Kamion nr 1995 Rep, Nr 1594 Kol, dt.08.07.2018. lidhur me “Gjoni A.N” shpk, me targa TR 9082 T sipas fotos nuk është vet-shkarkues, në kundërshtim me piken 2.3.7 të DST-ve, ku përcaktohet: Operatori ekonomik duhet te disponoje mjetet dhe paisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates. Per kete duhet te paraqese deshmi per mjetet dhe makinerite qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GRIALD viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOMBEAS viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOMBEAS viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOMBEAS viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOMBEAS viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-73879-06-07-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.44 - Dt.05-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.45 - Dt.12-11-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data